上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,80

收藏  |  訂閱
740  5.6k

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-8 12:10 PM 發表 查看引用來源

有人理智,有人衝動
因為有如此,所以我看不透
不用多解,直問直答才是真.左想右想才是假.對嗎:smile_14:

引用:
原帖由 黑兵 於 2008-12-8 12:15 PM 發表 查看引用來源

傻俠, 聽過啦
joe你真是不明我:smile_39: 蓉兒是夢想有一個真心對我的人,帶我可拾回心中美夢.你不要笑.我寫得出.就不怕醜:smile_34:

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-8 12:11 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿...
無意見...就是與己無關
是對我有意,我也要尊重而拒絕:smile_30: :smile_30:
除非是我真的好鐘意又不同,寫得出,就不怕人罵:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-8 12:20 PM 發表

joe你真是不明我:smile_39: 蓉兒是夢想有一個真心對我的人,帶我可拾回心中美夢.你不要笑.我寫得出.就不怕醜:smile_34:
你唔係有文生咩:smile_35:

引用:
原帖由 黑兵 於 2008-12-8 12:22 PM 發表 查看引用來源

你唔係有文生咩:smile_35:
我無話你.但你死得未呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔好咁寫呀,真是會面紅的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-8 12:18 發表 查看引用來源

不用多解,直問直答才是真.左想右想才是假.對嗎:smile_14:
問到深處怕尷尬....

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-8 12:21 發表 查看引用來源

是對我有意,我也要尊重而拒絕:smile_30: :smile_30:
除非是我真的好鐘意又不同,寫得出,就不怕人罵:smile_34:
放開心懷去愛....

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

哦...那聲音好像是周華健耶...
算了....聽歌不理是誰,只要好聽就可
http://hk.youtube.com/watch?v=974xePUAxjc
你聽呀

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-8 12:25 PM 發表 查看引用來源

問到深處怕尷尬....
你想問我的事,你可問,但如我不想答.我不答.但也不會說假

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-8 12:24 PM 發表

我無話你.但你死得未呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔好咁寫呀,真是會面紅的:smile_30: :smile_30:
似是而非:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆