上一頁下一頁
發新話題

可唔可以講吓您第一次的經瞼?

收藏  |  訂閱
348  5.8k

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 05:30 PM 發表

我講咗好耐啦,你白撞架:smile_22:
應該係你繼續講落去帶起個討論喎

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 05:30 PM 發表 查看引用來源

我講咗好耐啦,你白撞架:smile_22:
樓主我自動講先, 都沒反應喎, 不如都係吹水吧啦:smile_46:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 05:26 PM 發表 查看引用來源
hi everybody,請不耍太離提版主又是收板,可唔可以講吓您第一次的經瞼? apple講先
我既第一次咪好驚囉:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2008-11-26 05:26 PM 發表 查看引用來源

當然夠啦,  最喜歡搓麵包
麵包唔好搓:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-26 05:33 PM 發表 查看引用來源
       我既第一次咪好驚囉:smile_13: :smile_13:
又幾驚先, 出晒汗, 妹妹緊張, 關於左門

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-26 05:32 PM 發表 查看引用來源

應該係你繼續講落去帶起個討論喎
我第一次,都唔知做セ,心跳得好快,gf同好渣咗幾嘢我又用手抽佢幾吓,又啜佢fish ball 就咁開始.
最初係用傳統式佢下我上,但後來入唔倒,我有D痛,因個頭仲比野包住,以為係有意外.......
之後佢就比我係佢後面入,佢話咁可能容易D,嘩!正呀..............咁我諗住冇死喇,咁大個龍門一定入倒,可能太緊張,當大腸問緊路的時候,入咗3分1左右就.......射哂出黎,插都冇插過..........:').................後來.......

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-26 05:33 PM 發表 查看引用來源
      麵包唔好搓:smile_30: :smile_30:
咁搓你呢個apple:smile_47:

比左鍾楚紅算唔算先!  :smile_46:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 05:34 PM 發表 查看引用來源

我第一次,都唔知做セ,心跳得好快,gf同好渣咗幾嘢我又用手抽佢幾吓,又啜佢fish ball 就咁開始.
最初係用傳統式佢下我上,但後來入唔倒,我有D痛,因個頭仲比野包住,以為係有意外.......
...
第一次多數係咁啦

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-26 05:30 PM 發表 查看引用來源
    有朱古力喎:smile_04: :smile_04: :smile_04:
鐘意咁你又block我msn~~
不過好少事~~~慢慢等你解返我囉~  

我又講下先~~第一次~~好搞笑~
搞緊~比老母開門撞破~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆