上一頁下一頁
發新話題

男人為性而愛?

收藏  |  訂閱
146  3.8k

引用:
原帖由 花映淚 於 2008-11-27 02:25 AM 發表 查看引用來源

係咪on duty緊呀?
算啦, 之前就算無見,夜晚都會臨訓有個gdnight kiss電話, 而家..........

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-27 02:25 AM 發表 查看引用來源
   你揾左佢幾日都係咁呢??
yes :smile_38:

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-27 02:28 AM 發表 查看引用來源

算啦, 之前就算無見,夜晚都會臨訓有個gdnight kiss電話, 而家..........
咁佢又衰d wor...

玩失蹤...好無品...
lindy唔好傷心啦...

咁算啦!  
唔好再搵佢!  
我失戀會記情工作,自己搵d0野做忘記佢啦 !

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-27 02:29 AM 發表 查看引用來源

yes :smile_38:
咁你放棄啦:smile_24: :smile_24:

又一個無知少女被騙初夜・・・呀應該係初幾十夜:smile_22:

消防員好多都出面大把女.....good luck :smile_45:

引用:
原帖由 lindylindy 於 26/11/2008 03:03 AM 發表 查看引用來源
我外表人人都覺得拍過拖同埋唔老土果隻, 但其實我好怕羞, 所以有男仔埋身都好抗拒; 試過行街睇戲,但未有進一步行動, 因為我都係好驚。直至認識現任男友, 佢係消防員, 我係中環ol; 佢係我第一個正式有拖手、kiss、... ...
我第一次都係比左老婆!

咁又點呢! E + 都會搵SP,雖然搵唔到!:smile_39:

如果日後結左婚有細路,之後先出問題,咪仲煩!

時代不同,是否處子,有多少人會介意!

妳係覺得唔(第) ! 但係事情都發生左!  

搵一個更適合自己既!  加油!

今日佢終於搵我, 同我講: " 佢會係適當時候搵我, 叫我乖乖地, 同埋同佢一齊有d野係預左架啦, 佢話如果今辛苦就分手"  ;   其實開始時佢仲未同佢女朋友分手, 我問佢點, 佢話佢女朋友好衝動, 唔想令佢做d傻行為; 其實佢心裡就只係仲意我一個;  我都唔想佢女朋友因為我而傷害自己, 所以我都無再迫佢立刻同佢女友講清楚; 佢話會一步下步。  但到左今日, 佢話仲未分手; 我已經無反應比到佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆