上一頁下一頁
發新話題

12月13日....CP花都娛樂城住四星級御信酒店...人仔420蚊包客房唱K......五月花取消!

收藏  |  訂閱
614  16.2k

CP happy day

copy 兄,

我想問一問 花街(2,5,6) 和 五月花(2,5,8) 是不是不同地方?
但我想玩K, 後過夜玩女. 你們是怎樣玩法. 我睇下點然後join 團.

謝謝介紹下!!

sorry for correction:

是問天鵝仔(行236)搵女友,花街(行258)

引用:
原帖由 ggbb821 於 2008-11-27 10:40 發表 查看引用來源
1,200條女,咁激,如果時間飱,就真係要跟樓主去見識纒啦
個場仲未開呀

引用:
原帖由 labray 於 2008-11-27 11:37 發表 查看引用來源
copy 兄,

我想問一問 花街(2,5,6) 和 五月花(2,5,8) 是不是不同地方?
但我想玩K, 後過夜玩女. 你們是怎樣玩法. 我睇下點然後join 團.

謝謝介紹下!!
1/ the street is a place inside KTV

2/ u catch a girl play/sing/drink with u in K and back to room  or u can catch other girls after K

阿公仲未反呀, 幫手一推先!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-11-27 16:51 發表 查看引用來源
阿公仲未反呀, 幫手一推先!!!!:smile_38: :smile_38:
阿公响官網吹緊吓.....:smile_27:

好似幾吸引喎!:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-11-27 05:00 PM 發表 查看引用來源
好似幾吸引喎!:smile_46: :smile_46:
咪係人地個帖搞搞震啦:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-27 05:02 PM 發表 查看引用來源
咪係人地個帖搞搞震啦:smile_30:  
欢迎搞搞震
!:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 04:53 PM 發表 查看引用來源

阿公响官網吹緊吓.....:smile_27:
cacoke兄,官网即是边度?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆