上一頁下一頁
發新話題

唔著的誘惑 )) Part3 新增前晚發生的混亂事情 P.14#207~208

收藏  |  訂閱
215  22.2k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-24 04:40 PM 發表 查看引用來源

幸好地他還是一個有責任心的男仔
還是真的想跟你發展

你自己睇住呀:smile_40:
你驚佢話曬俾公司D人知............??

回覆 105# 的帖子

都係,但係又睇唔倒突點,點好呢,哈哈

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 04:43 PM 發表 查看引用來源

我得閒去下 toilet 等佢地做下野先LOW
仲衰....個個去晒 toilet 門口偷睇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 s/partner 於 2008-11-24 04:44 PM 發表 查看引用來源
都係,但係又睇唔倒突點,點好呢,哈哈
]]

唔係好明................:smile_24:

個post正到飛起 .. thx

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 04:29 PM 發表 查看引用來源

其實佢係好仔泥GA
我成日見佢個樣好似好可憐咁...
但我又唔可以心軟 wow.......
一心軟同佢出街的話佢一定好多野想同我講.......
(因為佢日日都有SMS我...話果晚之後都無好好傾過......好多野想問清楚)
如果你同佢出街佢點止同你講野咁簡單

張簽名相真係睇到呀 ...

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 16:43 發表 查看引用來源

你驚佢話曬俾公司D人知............??
照估佢又唔會 (食完無得繼續, 佢自己都覺得瘀)

我意思係, 佢應該係想將你追到手
到要你選擇時自己要執生
:smile_38:

Dear mini-yoyo,

I guess it will be really nice to have a gf like you... i wonder how your bf can survive... ha ha... :smile_30: :smile_30: :smile_30:

果然精彩:smile_38:
咁個晚之後妳唔再同佢玩啦:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆