上一頁下一頁
發新話題

我返黎喇~~有無男人唔鍾意上床?

收藏  |  訂閱
266  11.7k

引用:
原帖由 lfl1104 於 2008-11-23 10:30 AM 發表 查看引用來源

係人見到你對車頭燈唔想同你上床就假既.....
想學可以睇四仔.....:smile_47: :smile_47: ...多多野學
一個人睇四仔? 唔得wo~我試過自己好想要...但又無人幫...辛苦到丫...:smile_13:

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 10:32 AM 發表 查看引用來源

拍拖多..唔代表個個都有上床ga嘛~~
以前細個邊有咁易俾人哄到ar..
依家唔使哄都想la..哈
錦都得,我過黎哄下你,你同我............................................:smile_47:

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 10:34 AM 發表 查看引用來源

你講咩行動先?
搵鬼行動咩...:smile_40:
你要幫手既...包括我在裡....一定好多人想幫你既...:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 10:32 AM 發表 查看引用來源

拍拖多..唔代表個個都有上床ga嘛~~
以前細個邊有咁易俾人哄到ar..
依家唔使哄都想la..哈
遮係而家好想要啦

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 10:35 AM 發表 查看引用來源

一個人睇四仔? 唔得wo~我試過自己好想要...但又無人幫...辛苦到丫...:smile_13:
咁我陪你一齊睇...就冇咁辛苦啦:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lfl1104 於 2008-11-23 10:34 AM 發表 查看引用來源

咁睇黎你都好鍾意做愛喎...
依家係因為仲有好奇心...
仲覺得新鮮...
唔係鍾意lor~!我都未搵到樂趣
其實d男仔對來對去都係個gf..
唔會悶既咩????

樓主一句話要,所有C hing都黎幫你呀

引用:
原帖由 想念詩 於 2008-11-23 10:35 AM 發表 查看引用來源

錦都得,我過黎哄下你,你同我............................................:smile_47:
當然 "感覺" 大前提la~~
但依家d男仔一來就咸濕樣...
風度就零~~~

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 10:36 AM 發表 查看引用來源

依家係因為仲有好奇心...
仲覺得新鮮...
唔係鍾意lor~!我都未搵到樂趣
其實d男仔對來對去都係個gf..
唔會悶既咩????
所以有人去一樓一囉........
好多男人都會想同唔同既女做愛...但係要得先得架...
唔得就只好比錢...

引用:
原帖由 winkiechan 於 2008-11-23 10:34 AM 發表 查看引用來源

你講咩行動先?
搵鬼行動咩...:smile_40:
到時我驚你腳仔軟:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆