上一頁下一頁
發新話題

廣州髮廊靚女包夜

收藏  |  訂閱
148  19.0k

引用:
原帖由 d21110011 於 2008-11-17 03:25 AM 發表 查看引用來源

原帖由 天魔銀龍 於 2008-11-15 06:50 PM 發表

的士一般實識去:smile_38:
純粹計的士,廣州站會比東站近d,
補充一點,最好打黃的,本地人開多,天魔兄提及d地方名一定去倒,唔會衰9格兜你路及扮唔識
車牌係粵A字頭
[/quote]
(d21110011)呢位師兄已經知邊度:smile_38:

回覆 111# 的帖子

"廣花橋" 問了十幾個的士佬都不知道!近遠景路 嗎?

引用:
原帖由 botania 於 2008-11-20 12:04 AM 發表 查看引用來源
"廣花橋" 問了十幾個的士佬都不知道!近遠景路 嗎?
廣花橋在廣花路架

回覆 113# 的帖子

包夜$300 是否晚上十一點後計到明天早上多少點? 是否個個靚女都可以出街包夜, 是否公價$300, 又是否全數給雞頭先?!

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-11-19 11:53 PM 發表 查看引用來源

純粹計的士,廣州站會比東站近d,
補充一點,最好打黃的,本地人開多,天魔兄提及d地方名一定去倒,唔會衰9格兜你路及扮唔識
車牌係粵A字頭
廣州可以坐黃的 ( 廣俊 的士 )  或 (白雲集團) 又或 者 (廣州市交通集團)  三大 集團的士
呢三間 通常 用 廣州人 司機

種有 少少 貼士 : 以上三間都可以用 (  羊城通 ) 即等如香港既 (八達通)
咁咪唔 洗 帶咁多 散紙同怕假錢 囉
:smile_15:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-11-19 11:46 PM 發表 查看引用來源

廣花橋在廣花路架是否老點:smile_39:芳村近音X村啊:smile_42:
天魔兄  ... 廣花路 真係好很長架

回覆 1# 的帖子

包夜$300 是否晚上十一點後計到明天早上多少點? 是否個個靚女都可以出街包夜公價$300, 又是否全數給雞頭先?!

引用:
原帖由 botania 於 2008-11-20 12:35 AM 發表 查看引用來源
包夜$300 是否晚上十一點後計到明天早上多少點? 是否個個靚女都可以出街包夜公價$300, 又是否全數給雞頭先?!
師兄 ..... 其實我都八卦想知呀...
因為我未試過去的福州城幫襯
:smile_04:

回覆 118# 的帖子

pccw123 brother! 所以要找 天魔銀龍brother 問下!

回覆 113# 的帖子

廣花橋在廣花路, 跟本地圖上都找不到"廣花橋"這個名!
天魔銀龍brother ! 近遠景路 嗎? 你知道 遠景路 在什麼地方嗎 ?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆