上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(玩得傾得的您入小妹吹水室(PART58)

收藏  |  訂閱
729  6.7k

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-11-1 04:21 PM 發表

你幫我比埋先啦........:smile_13: :smile_13:
我矛錢又矛野做點比:smile_27:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-1 04:24 PM 發表 查看引用來源

似豬係肥肥白白 wor,好呀 :smile_13::smile_13:
但佢唔似喎
佢夠白但唔夠肥

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_35:咁好大壓力喎
點會呀...:smile_13: :smile_13:
咁你唔想整比我地試吓呀..:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-1 04:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_46::smile_46: 妳話晒比我豬 la :smile_46::smile_46:
我話晒咩比你豬呀??:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-1 04:26 PM 發表 查看引用來源

我矛錢又矛野做點比:smile_27:
你諗點佢啦..我只係一個學生....我都比唔到錢咖....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-11-1 04:26 PM 發表 查看引用來源

我點知呀...好多男人都中意又令又索既女咖啦..點會有男人中意豬咖...:smile_13: :smile_13:
唔係架~總有例外既
但你未必會中意咋
話時話你幾大?

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:26 PM 發表 查看引用來源

但佢唔似喎
佢夠白但唔夠肥
點會唔似呀...我又矮又肥..成粒馬蹄咁...點會唔似呀...

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-11-1 04:28 PM 發表 查看引用來源

你諗點佢啦..我只係一個學生....我都比唔到錢咖....:smile_13: :smile_13:
令女叫到 nick
去問銀行借啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:28 PM 發表 查看引用來源

唔係架~總有例外既
但你未必會中意咋
話時話你幾大?
我22碎啦....
咁你呢...:smile_46: :smile_46:
唔係咖..好多男人都係中意而d女仔咖....:smile_35:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-11-1 04:28 PM 發表

典算:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆