上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part372)

收藏  |  訂閱
744  4.5k

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:02 PM 發表 查看引用來源

多 fd =/= 遇倒 :smile_39:
未豬到又 != 冇啫 :smile_13:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:08 PM 發表 查看引用來源

人地肯嫁唶 :smile_13:

又有人要 :smile_13:

so difference :smile_39:
:smile_38: 我等緊飲你果餐嫁...

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-31 12:07 PM 發表 查看引用來源

又不豬幾耐以前, join公司既公積金不豬幾巧, 唉... 正苦既係強姦打工仔既積蓄比基金公司:smile_39:
我以前係 join 公司的 公積金 ka :smile_13:  咁講真o個句, 做夠十yr, 你真係可以成大舊拎得番出黎, 真係差好遠wor :smile_14:

*我係大公司做 個system 係幾好

引用:
原帖由 lemon00831 於 2008-10-31 12:08 PM 發表 查看引用來源
咪就係..幫d大把錢既人去攞自己投資錯誤既錢..都唔知咩天理...果班幫佢地既議員真係食屎
一係好似星加坡咁..剩係幫文盲同大年紀既
班所謂議員, 最終咪又係為o左利益著想..........

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-31 12:02 PM 發表 查看引用來源

唔巧扮野:smile_46: 依家冇其他仔敢埋你身邊:smile_19:
實在無野可扮:smile_19:

引用:
原帖由 lemon00831 於 2008-10-31 12:08 PM 發表 查看引用來源
咪就係..幫d大把錢既人去攞自己投資錯誤既錢..都唔知咩天理...果班幫佢地既議員真係食屎
一係好似星加坡咁..剩係幫文盲同大年紀既
因為 d 人 傻 ka ma :smile_39:

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-31 12:04 PM 發表 查看引用來源

禾搵左30幾年都搵唔到1個女仔比禾更無用:smile_39:
都唔使你去揾, 你d女仔飛埋你度 :smile_30:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:06 PM 發表 查看引用來源

c 兄, 我真係好線mo 你同 catcat ka :smile_39:

我真心ka :smile_13:
回歸最初既問題..

你真係好難俾到人地安全感.....  :smile_19:

引用:
原帖由 有客到 於 2008-10-31 12:09 PM 發表 查看引用來源

但係名蟲有主呢.........
你又黎 9 up ar :smile_39:

你幾時帶你條女出黎ka :smile_45:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:05 PM 發表

吾會 ka :smile_13:  我今日巧得閒 :smile_13:

我想聽 wor :smile_13:
可能妳係讀LAW出身
妳有好多野都好理想主義/完善主義:smile_39:

先講下 "我" E個CONCEPT先
妳成日覺得有一個"不變永恆既我"存在,E個"我"成就左E+哩個"MAYMAY" 係咪?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆