上一頁下一頁
發新話題

9流流﹐傻西西﹐平湖流浪記.....!!!

收藏  |  訂閱
136  6.7k

引用:
原帖由 caicai 於 2008-10-29 06:38 AM 發表 查看引用來源
为左朋友, 局住C9都要, 辛苦,辛苦!
無辦法啦﹐我中左人地心計啦....!!!

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-29 09:33 AM 發表 查看引用來源
升旗天早晨...
今日星期4﹐仲有3日先到﹐
主持人你好啊....!!! :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-29 09:34 AM 發表 查看引用來源
星期兄!
尊貴既財財兄﹐早晨啊....!!!

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-29 11:29 AM 發表 查看引用來源
星期師兄......早晨升旗啦:smile_35: :smile_35:
呵呵﹐耶穌兄(係鬍鬚兄至岩)﹐
琴晚升左3次旗﹐而家下半期默哀.....!!! :smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-29 01:43 PM 發表 查看引用來源

M巾, 明白了嗎?
多謝替在下解答﹐唔該晒....!!!

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-29 02:43 PM 發表 查看引用來源
支持多次樓主..............幾時可以pmd資料比我呢:smile_38: :smile_38:
對不起﹐司馬兄﹐由於琴晚小弟第一次參加左呢度既北蒲男爵既臀﹐
所以未能及時回復﹐上夜已回復﹐請溫書.....!!! :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-10-30 12:10 AM 發表 查看引用來源
平湖甘亂你都敢去呀? 真是敢膽呀﹗:smile_39: :smile_39:
咩好亂既咩﹐早知就唔去啦﹐
等我仲一條友係街度9流流左甘耐添....!!!
不過我覺得最危險係亂甘交朋友.....!!! :smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-30 02:06 AM 發表 查看引用來源

師兄,真係好熟喎,有機會,跟你去玩下
記得叫埋我﹐唔使9流流﹐
下次報告實精彩....!!!

哇﹐好累﹐終於覆完啦﹐多謝甘多位支持過既C兄....!!!

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-30 06:17 AM 發表 查看引用來源

記得叫埋我﹐唔使9流流﹐
下次報告實精彩....!!!
預埋我吖星崎兄:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆