上一頁下一頁
發新話題

被人'及'住對腳

收藏  |  訂閱
180  8.5k

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-10-24 03:01 PM 發表 查看引用來源

個 d 我都知道有好多 , 但我地呢班就唔駛入會架囉

淨係攪 party 時會計番"場地、酒水、domdom 同一 d 基本開支架咋

(我知道你所講有 d 其實開頭都似我地咁既 , 但愈做愈大咁個攪 ...
之前我都想攪既會(唔賺錢),不過很難找到一斑人:smile_19:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-10-24 03:03 PM 發表 查看引用來源

之前我都想攪既會(唔賺錢),不過很難找到一斑人:smile_19:
冇錯....但可以講你知 , 最難真係"開始"既時候 , :smile_27:
因為一吹有 party 十個有九個半都一定係男報名....要搵女既就:smile_27:
但有恒心咁做...做到個 party 最少都有 4 個女既時候 , 就會開始順同易籌備架喇

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-10-24 03:20 PM 發表 查看引用來源

冇錯....但可以講你知 , 最難真係"開始"既時候 , :smile_27:
因為一吹有 party 十個有九個半都一定係男報名....要搵女既就:smile_27:
但有恒心咁做...做到個 party 最少都有 4 個女既時候 , 就會開始順同易籌 ...
現在沒有時間攪,所以都放棄左呢個念頭:smile_24:

If you don't have sexy long legs, no one would look at them. You should be gladful.

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-24 14:59 發表 查看引用來源

我不嬲都唔食女ga~~~:smile_34:
等女黎食我~~~:smile_30: :smile_30:
話比扁扁知:smile_38: :smile_38: :smile_38: .........你等女食..........:smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-24 03:38 PM 發表 查看引用來源

話比扁扁知:smile_38: :smile_38: :smile_38: .........你等女食..........:smile_30:
邊個係扁扁:smile_41:

引用:
原帖由 superlady1221 於 24/10/2008 03:38 PM 發表 查看引用來源

頭先係咪比人關帖:smile_35: :smile_35:

我日日都"目及"住傻婆對腳啦

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-24 15:46 發表 查看引用來源
我日日都"目及"住傻婆對腳啦
腳都好睇.............. 傻佬....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-24 04:57 PM 發表 查看引用來源

腳都好睇.............. 傻佬....:smile_30: :smile_30:
有得睇lady對腳, 我甘願做傻佬......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆