上一頁下一頁
發新話題

你地鍾意bf插你幾耐先夠?

收藏  |  訂閱
309  12.8k

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 11:49 PM 發表 查看引用來源

冇,不過完事之後佢話:"嗱!!我唔係剩係得幾下架!!死未!!":smile_30:
十幾下:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 11:49 PM 發表 查看引用來源

冇,不過完事之後佢話:"嗱!!我唔係剩係得幾下架!!死未!!":smile_30:
:smile_30: :smile_30:  吐氣揚眉吓嘛 ~~  :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 [安室奈美惠] 於 2008-10-22 11:50 PM 發表 查看引用來源

十幾下:smile_30: :smile_30:
升級了:smile_30:
引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 11:49 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=176973773&ptid=8363011][/url]

哈, 你老公真風趣:smile_30:

係有得落床都唔想落:smile_27:

引用:

一下、、、停一停、、、一下、、、停一停、、、、又一下、、、

好容易百幾二百下個WOR!!

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-22 11:54 PM 發表 查看引用來源

升級了:smile_30:

哈, 你老公真風趣:smile_30:
我覺得佢對個花名好介意囉!!!:smile_30:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 11:58 PM 發表 查看引用來源

邊有男人唔介意架:smile_38:

梗係介意啦....我講講下個電腦虧虧地咋...再笑佢都係虧既.......:smile_30:
跟住佢執左我3劑杰既 :smile_30:
呢招好洗好用~~:smile_30:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 11:58 PM 發表 查看引用來源

真野唔好拎出黎講埋~~ 哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

邊有男人唔介意架:smile_38:
所以自從佢正常返之後,都無再咁叫佢囉!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆