上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  78.0k

我既最大得著就係有一班朋友聚左係依度吹下水, 分享下己見~~

果d又要入黎, 又要插依樣插果樣又話cheap又話唔啱, 搞到自己咁憤世嫉俗咁, 不如唔好睇啦~~ :smile_42:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 12:10 PM 發表 查看引用來源
我既最大得著就係有一班朋友聚左係依度吹下水, 分享下己見~~

果d又要入黎, 又要插依樣插果樣又話cheap又話唔啱, 搞到自己咁憤世嫉俗咁, 不如唔好睇啦~~ :smile_42:
係~~
其實有時係呢度可以暢所欲言咁吹, 係因為無人識得自己, 我真係唔會話比自己d fd聽自己有sp 點點點, 更加唔會話比人知同老公玩震蛋有幾high

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 12:19 PM 發表 查看引用來源

係~~
其實有時係呢度可以暢所欲言咁吹, 係因為無人識得自己, 我真係唔會話比自己d fd聽自己有sp 點點點, 更加唔會話比人知同老公玩震蛋有幾high
係囉, 不過始終最清楚有幾high果個都係seductive姐妳嘛... 我都係得個睇字...

感受最深既始終係樓主, 所以d人入黎睇完又話cheap又話吹水, 何必呢, 出得post既咪信囉, 如果真係假既, 大家會感覺到既, 再者, 問多幾句, 不攻自破啦...

所以我次次都覺得幾好睇架~ :smile_40:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 12:27 PM 發表 查看引用來源

係囉, 不過始終最清楚有幾high果個都係seductive姐妳嘛... 我都係得個睇字...

感受最深既始終係樓主, 所以d人入黎睇完又話cheap又話吹水, 何必呢, 出得post既咪信囉, 如果真係假既, 大家會感覺到既, 再者, 問多 ...
c hing~
結婚未? 你有sp嗎?

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 12:35 PM 發表 查看引用來源

c hing~
結婚未? 你有sp嗎?
我未結婚呀~
sp, 對我黎講, 係唔敢有, 因為我知道自己用情會太深, 破壞遊戲規則, 所以唔會去強求...

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 12:38 PM 發表 查看引用來源

我未結婚呀~
sp, 對我黎講, 係唔敢有, 因為我知道自己用情會太深, 破壞遊戲規則, 所以唔會去強求...
哦~~未結婚, 咁就唔係sp啦, 最多只可以講係一腳踏多船啫

不過以前曾經風花雪月, 所以先至有少少本錢同你地係依度分享己見..
就係因為真正的狂妄過, 到最後遇上一段令自己人生觀都改變既感情, (最後都係冇左), 所以先至真正知道咩野叫做"不狂妄"...

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 12:41 PM 發表 查看引用來源

哦~~未結婚, 咁就唔係sp啦, 最多只可以講係一腳踏多船啫
唔係單身, 有其他sex partner都算架啦, 係唔係?

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 12:41 PM 發表 查看引用來源
不過以前曾經風花雪月, 所以先至有少少本錢同你地係依度分享己見..
就係因為真正的狂妄過, 到最後遇上一段令自己人生觀都改變既感情, (最後都係冇左), 所以先至真正知道咩野叫做"不狂妄"...
哦~~
你幾大:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 12:42 PM 發表 查看引用來源

唔係單身, 有其他sex partner都算架啦, 係唔係?
咁一日未婚, 都有權選擇, 世俗眼光只會話你多情或風流:smile_30: :smile_30:
如果結左婚, 男既去滾d人叫賤格, 女人就叫淫賤:smile_39: :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆