上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.5k

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:34 PM 發表

你同我個諗法一樣
就算男幫女,女幫男都接受唔到
總覺得好核突:smile_27:
就算男友或老公都好,我一定唔會幫佢
個口要黎食野架嘛:smile_39:
好多香港既女仔都接受唔到~~~:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:32 PM 發表 查看引用來源

甘仲衰~~到時我驚無人同我講野wor~~:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
點會喎
仲有我
其實樣真係唔緊要
最怕d話自已個樣ok
點知睇完相之後就唔ok:smile_30:

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 04:33 PM 發表

呢d野好睇情況環境既,如果好似妳咁個男人無反應
妳咪又會覺得自己無吸引力:smile_30:
:smile_30: 不舉戈D冇反應我都吹佢唔漲個WO~":smile_30:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:36 PM 發表 查看引用來源

你未試過俾人奶 定未試過曉轉彎先 :smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:
未試過轉彎:smile_27:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:34 PM 發表

各方面啦~~有時要令佢地甘到開心先有高潮架~~
無feel 淨係sex 係唔夠既
你話係唔係 :smile_13::smile_13::smile_13:
咁你覺得女人點先會開心先:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_13:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:34 PM 發表

你同我個諗法一樣
就算男幫女,女幫男都接受唔到
總覺得好核突:smile_27:
就算男友或老公都好,我一定唔會幫佢
個口要黎食野架嘛:smile_39:
係LO~"勁核突:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:36 PM 發表
:smile_30: 咁三十幾碎GE男人唔知會有D咩要求呢???"
幼齒~?:smile_30: :smile_30:
20-30 睇樣 ﹐ 30-40 睇胸﹐ 40-50 睇"law" ...50之後有得食就得~~:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 原來我副計都仲有d吸引力:smile_30:
妳點會對自己副偈無信心先得架,衹不過想要多d肯定同讚美啫:smile_44:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:37 PM 發表

點會喎
仲有我
其實樣真係唔緊要
最怕d話自已個樣ok
點知睇完相之後就唔ok:smile_30:
原全同意~~~:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:39 PM 發表 查看引用來源
係LO~"勁核突:smile_39: :smile_39: :smile_39:
諗起都覺核突

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆