上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.1k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 10:33 AM 發表 查看引用來源

今日玩扮唔識tim~~~:smile_30:
聽聞你個團好似好好玩咁喎
我新人黎既 想報名玩

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-10-16 10:34 AM 發表

聽聞你個團好似好好玩咁喎
我新人黎既 想報名玩
歡迎....先放低$500做按金....再係聽日親身交報名費$300比阿雀...
就接受你報名喇:smile_30:    (p.s. 因應尼斯湖報名而採取按金報名制)

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-16 10:41 AM 發表 查看引用來源

歡迎....先放低$500做按金....再係聽日親身交報名費$300比阿雀...
就接受你報名喇:smile_30:    (p.s. 因應尼斯湖報名而採取按金報名制)
多事  做架兩呀? 我要去就去架啦 :smile_22:
你又唔係搞手

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-16 10:41 AM 發表 查看引用來源

旦旦......你幫我處理佢啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-10-16 10:47 AM 發表

你又唔係搞手
嘿~ 我要做炸兩..唔做架兩:smile_30:
禮拜六晚見到你由開始玩到尾場既話...
我除褲圍住新地舞池跑3個圈 :smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 10:51 AM 發表

旦旦......你幫我處理佢啦~~~:smile_30:
冇問題:smile_34: 阿雀叫到.....3分鐘ko佢...:smile_30:
(被受權處理該尼斯湖)

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-10-16 10:47 AM 發表 查看引用來源

你又唔係搞手
佢係搞你O既搞手嘛~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-16 10:52 AM 發表 查看引用來源

嘿~ 我要做炸兩..唔做架兩:smile_30:
禮拜六晚見到你由開始玩到尾場既話...
我除褲圍住新地舞池跑3個圈 :smile_34:
見到佢都要跑一個圈啦~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 11:04 AM 發表

見到佢都要跑一個圈啦~:smile_30:
哈~ 咁又係
佢玩到尾場我除褲倒立又有咩所謂..:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-16 10:53 AM 發表 查看引用來源

冇問題:smile_34: 阿雀叫到.....3分鐘ko佢...:smile_30:
(被受權處理該尼斯湖)
THANK YOU!!!~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆