上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 274

收藏  |  訂閱
740  8.5k

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 11:47 AM 發表 查看引用來源

你想攪咩ja衰鬼
唔知攪咩啊, 你有無好提議:smile_47:

引用:
原帖由 jason624624 於 3/10/2008 11:50 AM 發表 查看引用來源

我又攪, 我又攪....:smile_47:
又關你事:smile_19: 你想攪咩O丫

又走哂喇:smile_19:

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 03:27 PM 發表 查看引用來源
又走哂喇:smile_19:
成日都等我走左先出聲衰婆:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 03:10 PM 發表 查看引用來源

O係唔O係我老細都會估到我做咩請假GA LA 不過仍然考慮緊請唔請:smile_35: 請好似好衰, 唔請又好似對唔住自己
唔好對唔住自己,請假啦你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 03:11 PM 發表 查看引用來源

唔知攪咩啊, 你有無好提議:smile_47:
冇咩野攪丫:smile_27: :smile_27:
我等左收工好耐喇:smile_45: :smile_45:
期待緊放四日既日子來臨

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 04:38 PM 發表 查看引用來源

成日都等我走左先出聲衰婆:smile_13: :smile_13:
SORRY..............SORRY...................我頭先走左去整靚D自己個樣啊

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 04:39 PM 發表 查看引用來源

唔好對唔住自己,請假啦你:smile_30: :smile_30:
我都想, 只不過.........................................:smile_35:

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 04:41 PM 發表 查看引用來源

冇咩野攪丫:smile_27: :smile_27:
我等左收工好耐喇:smile_45: :smile_45:
期待緊放四日既日子來臨
攪錯啊, 我 MSN 同你講O野你都唔理我, 我重以為你突然之間好忙添 你個衰婆, 知你放四日假喇, 玩得開心D LA

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 04:49 PM 發表 查看引用來源

SORRY..............SORRY...................我頭先走左去整靚D自己個樣啊
整咁靚出去溝仔丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆