上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 4 (updated on 2/10 & photo:p.27)

收藏  |  訂閱
468  83.6k

引用:
原帖由 Sillybi 於 2008-9-27 02:07 AM 發表 查看引用來源

散咗咪搵過件囉, 你大把青春, 記得之前FION講你條仔對你麻麻...

唔係咩? :smile_14:
舊的唔去
新的又點會來?

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 02:02 AM 發表 查看引用來源
無錯! 本小姐要男人從來唔愁。條仆街話我波細出去偷食! 我頂!
呢個都係偷食嘅藉口? 好鬼爛喎!
諗都懶諗, 算吧啦, 呢啲男人....
咁你又同佢講, 嫌佢 J 細又出去偷食囉!

引用:
原帖由 ryuko 於 2008-9-27 02:06 AM 發表 查看引用來源

其實又真係有d on9, 不過唔post我地d麻甩又無野睇

如果我係amy, 我會話"點解我又無嫌你咁幼"
所以有相個d 多數受歡迎d既
咁可能佢唔幼呢

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
佢話係男人都鐘意大胸wor! 我係得32A呀! 但係我點都索過果件豬扒law!
嘩~ 咁都講得出口~~~
你bf 冇野呀化.........

咁佢都唔係真心對你
真係唔要都唔覺可惜

:smile_22:

引用:
原帖由 fogblade 於 2008-9-27 02:04 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~!!呢點我就唔知點解woo
你問下人啦~!!
但你好似有一張都比人讚唔少woo
你講緊果張假相嗎?  俾人昆咗都唔知, 仲偷笑~
哈!! :smile_30:

回覆 110# 的帖子

話我鬆! 條友無次耐得過10分鐘, 我連身都未熱就夾死佢啦!

希望 amy 姐唔好咁嬲之餘
今晚好好休息

各位都好~~

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-27 01:06 AM 發表 查看引用來源
等人定等人地d相呀! 有網友話要睇埋後面喎!

睇吾到呀:smile_13:

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 02:13 AM 發表 查看引用來源
話我鬆! 條友無次耐得過10分鐘, 我連身都未熱就夾死佢啦!
咁咪早d搵個一件好過囉,得個10min,佢都冇x用囉,(不過大唔大既先)?

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
佢話係男人都鐘意大胸wor! 我係得32A呀! 但係我點都索過果件豬扒law!
又未必喎, 有啲男人鍾意啱SIZE同比例, 唔一定要乳牛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆