上一頁下一頁
發新話題

GO!! 920~~~CP魔術團一﹏一 | 一0一 | 一x一 |

收藏  |  訂閱
147  3.0k

引用:
原帖由 牧月 於 2008-9-20 12:18 PM 發表

好啊, 一齊變埋去半記~~~呵呵
不如你將半記變落SZ好無?

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-20 12:16 PM 發表 查看引用來源

尋晚先同歡少提起,咀咀同半記既囡囡真係爭幾班,唔知幾時你又攪個CA變走我老虎團呢:')
ca我自從你n年前帶我去過之後, 都未再踏足過了~~~

引用:
原帖由 牧月 於 2008-9-20 12:19 PM 發表

咀咀是quantity取勝
cp則是quality了
咀咀quantity加埋晒都唔係多過半記好多,半島全盛都有五百件,e家都有三百件:smile_47:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-20 12:20 PM 發表 查看引用來源

不如你將半記變落SZ好無?
花姐.....
下次你帶我去南寧玩都一樣啦.....

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-20 12:21 PM 發表 查看引用來源

咀咀quantity加埋晒都唔係多過半記好多,半島全盛都有五百件,e家都有三百件:smile_47:
全盛有成5百幾咁多.....e家都有3百幾?? 我覺得頂盡2百

我還記得18/f, d女女係可以塞哂成間房滿..我感覺上好多~

引用:
原帖由 牧月 於 2008-9-20 12:23 PM 發表

全盛有成5百幾咁多.....e家都有3百幾?? 我覺得頂盡2百
你係米坐2/F房啊,記得訂三樓啊,2/F七點半前係唔會有囡囡落去存

引用:
原帖由 牧月 於 2008-9-20 12:21 PM 發表

花姐.....
下次你帶我去南寧玩都一樣啦.....
南寧只有一個字......................貴

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-20 12:25 PM 發表 查看引用來源

你係米坐2/F房啊,記得訂三樓啊,2/F七點半前係唔會有囡囡落去存
是啊, 2/f真係好鬼小, 不過係點解既?

引用:
原帖由 牧月 於 2008-9-20 12:18 PM 發表

好啊, 一齊變埋去半記~~~呵呵
PM我有咩人黎,NOTEBOOK快無電:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆