上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏(不論男女)..24歲以上..型仔靚女快d入黎la(part 23)

收藏  |  訂閱
740  5.9k

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-7 02:43 PM 發表 查看引用來源

你真係先好講wor.....我要你陪我傾計架
好呀好呀:smile_30:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-7 02:46 PM 發表 查看引用來源

咁遲d要入多d黎喇.....
遲D?而加得麻

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-7 02:46 PM 發表 查看引用來源

好羨慕你同屋企人可以咁close:smile_13:
呢次屋企唔知, 係因為之前我同前一個ex分手, 佢地話: "真係要開香檳慶祝" :smile_19:
哦.....可能佢地感覺到你個ex唔係一個好男仔....
聽到你咁講放心晒....但表達就用錯左少少姐.....
你咁諗會唔會舒服d呀.....
講真.....必到會有父母唔想自己個仔女搵到個好伴侶呢......
唔好放起個心到la.....希望在明天麻.....
宜家唔怕la....有咩事同我講la......

引用:
原帖由 @白衣天使@ 於 2008-9-7 02:49 PM 發表 查看引用來源
各位好

你好呀......我都係天使wor

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-7 02:45 PM 發表 查看引用來源
我都第一次入黎,行過立到,搭吓訕咋:smile_44: :smile_30:
我都唔係呢度既常客, 一齊搭多d訕啦咁:smile_30:

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-7 02:49 PM 發表 查看引用來源

好呀好呀:smile_30:
good.....一言為定

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-7 02:50 PM 發表 查看引用來源
遲D?而加得麻
等你講呢句好耐喇

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-7 02:51 PM 發表 查看引用來源

你好呀......我都係天使wor
係咪救人個d天使呀?:smile_40:

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-7 02:51 PM 發表 查看引用來源

我都唔係呢度既常客, 一齊搭多d訕啦咁:smile_30:
娜哪聲,搭吓先:smile_30:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-7 02:50 PM 發表 查看引用來源

哦.....可能佢地感覺到你個ex唔係一個好男仔....
聽到你咁講放心晒....但表達就用錯左少少姐.....
你咁諗會唔會舒服d呀.....
講真.....必到會有父母唔想自己個仔女搵到個好伴侶呢......
唔好放起個心到la... ...
多謝你既安慰:smile_24:
我會精神抖擻活好每一天!! 呢個世界無話無左邊個唔成事既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆