上一頁下一頁
發新話題

新朋友徵30以上壞男人(男人唔壞, 女人唔愛)

收藏  |  訂閱
154  2.1k

引用:
原帖由 關亦同 於 2008-8-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

咪同你傾下計先
你想傾咩先?

引用:
原帖由 080709 於 2008-8-30 11:58 PM 發表
唔好意思 嚇親妳:smile_40:  
唔緊要, 不過同同要訓覺喇, 多謝各位陪我傾計

引用:
原帖由 關亦同 於 2008-8-30 11:54 PM 發表

我唔識化妝, 化得唔好, 要去化妝版學野
如果本身有質素,素顏反而有自然美,當然化妝真係會令美麗昇華去另一層次
但因為好多女仔本身皮膚唔多好,反而上厚厚既粉,就變得弄巧反拙
試諗下,有幾多男仔鐘意見卸妝後既樣,有時真係幾驚嚇
如果平時素顏,但於凸別日子,化一個淡淡既妝,感覺會係驚艷
請恕我既謬論

引用:
原帖由 關亦同 於 2008-8-31 12:00 AM 發表

good night la ! talk later.

引用:
原帖由 關亦同 於 2008-8-31 12:00 AM 發表 查看引用來源

早抖 886

I am not bad guy

引用:
原帖由 關亦同 於 2008-8-30 06:21 AM 發表 查看引用來源
大家好, 我剛加入, 我好想識多d朋友仔(大朋友)

本人32, 希望認識30以上男性朋友, 尤其壞男人, 壞既定義好廣, 希望你地講我聽你有幾壞

我唔介意吸煙, 愛夜蒲男士, 大家傾得玩得就ok, 我而家好悶, 好想生活有 ...
我係好人:smile_38: 到

重未訓醒呀:smile_38: 同同:smile_38: :smile_38:

我34歲,27歲結婚,因為愛上另一個女仔而離婚,同呢個女仔幾年之後被佢飛,中間有幾個散拖,之後同另一個女仔一齊一年之後飛左佢。算唔算壞?
想生活有新意?過黎同我一齊滑雪丫?

HI

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆