上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-12 04:08 PM 發表

痕就自己搔住先啦:smile_30:
早知你有對飛機手啦....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-12 05:54 PM 發表
长空。我是婷婷的姐姐。
她问,今天有没有人过来?
婷婷仲有個姐姐架:smile_14: 靚唔靚架:smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-14 08:52 AM 發表

Sorry!!師兄,
係你無睇清楚呀!!!
我係話8月初暫停開團,
想請問C兄現在係幾號呀?
算唔算係月初呢????:smile_41:
我點會自打咀巴呀?:smile_34:
sorry 呀, 本來我 28/8 返學, 29/8 可以去happy. 但今日學校打比我,
話 28/8 的堂改為 29/8. 所以我不能來啦. 真真 sorry. :smile_13:

我在此預祝你 "身體健康" 及 "性生活愉快"

引用:
原帖由 remyt 於 2008-8-14 11:30 AM 發表

sorry 呀, 本來我 28/8 返學, 29/8 可以去happy. 但今日學校打比我,
話 28/8 的堂改為 29/8. 所以我不能來啦. 真真 sorry. :smile_13:

有時間再去囉

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-8-14 11:37 AM 發表

有時間再去囉
慘 !! :smile_22:

又有沙灣團~~~ 推一推先~~:smile_38:

推藍毛一野:smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-14 08:52 AM 發表

Sorry!!師兄,
係你無睇清楚呀!!!
我係話8月初暫停開團,
想請問C兄現在係幾號呀?
算唔算係月初呢????:smile_41:
我點會自打咀巴呀?:smile_34:
強烈要求..........唔好受佢玩

Hello All !!
我返左來喇:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 remyt 於 2008-8-14 11:30 AM 發表

多謝多謝,:smile_15:
你30晚也可蒲頭,
我地去完飯局,
大約10:00再去唱K, :smile_04: :smile_04:
有無興趣先:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆