上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

引用:
原帖由 黎狗 於 2008-8-13 22:44 發表

點解..近o黎多左咁多人..上性版講仁義道德o既?
要仁義道德應該唔好入來睇 , 當然佢地亦有佢地自由, 不過矛盾d lor:smile_39:

我都有咁上下o既經歷:smile_47:

引用:
原帖由 penismann 於 2008-8-13 07:04 PM 發表

精彩!樓主可否講下你條女?
好,A無乜嘢update,就講下我條女,叫佢Y啦!十九歲,重讀緊IVE,𡃁妹仔一名。佢生得幾靚,近排重整咗頭金髮,成個「𡃁界女神Jxxxxx Mxx」甘,大多幾年肯定索到不得了。

對呢啲十零歲嘅𡃁妹,多啲關心佢、車下佢週圍去,買下名牌俾佢,俾啲唔係佢個年紀可以見識嘅嘢佢睇,佢就冧爆你。

我溝咗Y三個月就食咗佢。佢成日話要搬嚟同我住,我怕啲𡃁妹太煩太痴身話唔好,但佢一星期都有兩三晚上嚟瞓。睇到呢度,實有啲「上架嚟咸版嘅正人君子道德之士」小我,話自己有女友重出嚟搞人老婆,但老實講男人點會唔想左擁右抱?話人前會否檢討下自己點解溝唔到女呢?

我大Y十幾年,我F.5佢先出世咋!佢肯定唔係我結婚嘅對象,佢都知,我哋都預咗玩幾年就算,但最緊要唔好搞出人命囉!

為咗留力砌A,尋晚我就扮趕project叫條女唔好上咗嚟我度過夜,點知佢十點幾走咗上咗嚟我屋企,話知我做嘢辛苦買咗「滿記」一齊食。上得嚟,攬攬鍚鍚在所難免,Y青春無敵,最後都忍唔住執咗佢一劑。

今早起身,先去7仔買定dom dom,今晚有排玩,正!

係時侯去接A啦,返嚟report!

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-14 02:34 PM 發表

好,A無乜嘢update,就講下我條女,叫佢Y啦!十九歲,重讀緊IVE,𡃁妹仔一名。佢生得幾靚,近排重整咗頭金髮,成個「𡃁界女神Jxxxxx Mxx」甘,大多幾年肯定索到不得了。

對呢啲十零歲 ...
Jxxxxx Mxx??樓主唔係甘正呀?佩服!
人妻使鬼用condom咩!內射啦!買乜鬼套呀!買偉哥把啦!你!

引用:
原帖由 penismann 於 2008-8-14 03:44 PM 發表

Jxxxxx Mxx??樓主唔係甘正呀?佩服!
人妻使鬼用condom咩!內射啦!買乜鬼套呀!買偉哥把啦!你!
:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

c hing!  well done and good luck!!

waiting for your report!!  

thanks !!

引用:
原帖由 c_hing_hk 於 2008-8-14 03:28 AM 發表
我都有咁上下o既經歷:smile_47:
樓主o吾知幾時返,不如師兄講下你o既經歷?

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-14 14:34 發表

對呢啲十零歲 ...
搞完阿 a 後, 來個 y 同阿 a 3p haha, 等你 report 老友:smile_30:

Thanks a lot,post more please

回覆 113# 的帖子

玩得仲帶?佢同你去過夜就預撚左啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆