上一頁下一頁
發新話題

有無女人推介店?(大陸都得,或者人都得,拒假冒)

收藏  |  訂閱
171  20.4k

引用:
原帖由 lamchiming 於 2008-8-7 04:22 PM 發表
唔駛成日揾鴨la,不如你去隔離 引人入性既樓主 EdenAngela帶你去group sex, 大把腸食,不過怕你唔夠靚,人地唔同你玩。
或者係我太靚,唔猴果d人呢
我己經講左好多次,鴨係唔同一般男人架,我要有,出去落d落bar都可以大把
但我既要求係高,而且我唔鍾意咁樣做,
鴨係唔同,你可以看看我之前的post
記住,女人搵鴨唔一定係因為自己無條件,好靚都可以去,
鴨係有技術,有外形,了解女人多d既,而且比錢個感覺又唔同
其實我都唔想直接講,但係你地係要叫我求其找個男人,又唔明女人點解叫鴨
我先直接講出來

group sex就真係咪搞啦,無啦啦除衫比一班男人搞
真係唔係個個女人接受到囉,而且我又不是因為性

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-7 11:52 PM 發表
  22歲開始叫鴨 拍得住我22歲開始叫雞. 避孕工具愈來愈先進所以愈來愈多女玩家.

將來會變成男又滾女又滾. 老公又滾老婆又滾. 勁!!!!!!! 道德觀真的隨時代改變.
其實而加都己經係咁架啦,係d女人唔興公開講呢d話題,先無咁揚
女學生都有呀
你係咪唔想打個網址呢?點解成日迴避?如果你唔打,比個名比我搵下都好呀
呢度可以打全名同網址架,係唔打得電話果d之ma

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-8 03:26 AM 發表

其實而加都己經係咁架啦,係d女人唔興公開講呢d話題,先無咁揚
女學生都有呀
你係咪唔想打個網址呢?點解成日迴避?如果你唔打,比個名比我搵下都好呀
呢度可以打全名同網址架,係唔打得電話果d之ma
今晚俾你........................

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-8 03:16 AM 發表

你是男定女呀,其實基本上叫鴨係比較貴的,好平我都想有
但係好少囉,如果好平,其實我都無咩資料,
就係因為貴,就會少女人去,少女人去,又要貴,係惡性循環
我都希望有一日會好似雞咁普及
你話果2間,我都無去過,你有 ...
我認為鴨少所以貴,9成男人好要尊嚴就算死都吾會做鴨.

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-8 03:23 AM 發表

我己經講左好多次,鴨係唔同一般男人架,我要有,出去落d落bar都可以大把
記住,女人搵鴨唔一定係因 ...
你一直都吾肯講女人點解叫鴨,只係話d鴨吾同普通男人,你試過好多男人咩?你遇親的都是早洩,難舉又要玩多多姿勢.你又話吾渴性,吾重視性,又話吾係買關心,咁你買什麼?
你只係話工作壓力大去輕鬆下,即係話你當性係遊戲,放鬆的方法.不過你都無錯
我認為你係買做女王的感覺.因為你以前男朋友對你差所以你去買快樂,你以前的男朋友滿足吾到你的性慾望,所以你去叫鴨. 常常話自己吾注重性,根本係呃自己,讓自己的心好過些. 不過我吾認為你錯.
這裡沒有人認識你,我都吾明點解你吾講,放心講吧!我都吾識你,點會傷害到我自尊心. 我想知因為我要防止我女朋友去叫鴨.

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-8 03:23 AM 發表

記住,女人搵鴨唔一定係因 ...
咁你有無試過落d落bar大把男人,吾好活係自己的幻想中.

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-8 06:31 PM 發表
咁你有無試過落d落bar大把男人,吾好活係自己的幻想中.
你又知我活係幻想中?未試講我點會講呀?你認為我係又老又醜嗎?
你連我幾大你都唔知

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-8 05:54 PM 發表
今晚俾你........................
ok,而加點幾,希望你不會食言
這才是我開post的目的

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-8 06:23 PM 發表
你一直都吾肯講女人點解叫鴨,只係話d鴨吾同普通男人,你試過好多男人咩?你遇親的都是早洩,難舉又要玩多多姿勢.你又話吾渴性,吾重視性,又話吾係買關心,咁你買什麼?
你只係話工作壓力大去輕鬆下,即係話你當性係遊戲,放 ...
我都有識過好做得的男人
我真係不是因為性

回覆 119# 的帖子

不是因為性.......
為什麼叫鴨? 又係無啦啦除衫比男人搞 !
:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆