上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.0k

引用:
原帖由 武將 於 2008-7-22 10:06 PM 發表
auntie 你pm我幫一次咁多..............
pm就幫到你ga la?

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-24 17:15 發表

話唔埋ga,好多時都係即興想玩....
好似曾經有次同人去完夜街,佢送我番屋企果陣行過公園,一路行一路比佢係咁抽水,最後忍唔住比佢就地正法咁....
咁妳又唔洗怕醜既!
我都覺得即興好玩好多,
有時plan定,去到果個時候.
大家又佩合唔到,
又冇晒火,咁真係仲哀!:smile_39:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-24 05:16 PM 發表

pm就幫到你ga la?
幾時先有下回牙,,等到人地甘心急...

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-24 17:15 發表

好似曾經有次同人去完夜街,佢送我番屋企果陣行過公園,一路行一路比佢係咁抽水,最後忍唔住比佢就地正法咁....
嘩!!! 我都未試過喎
不如,約妳去街呀 :smile_47:

回覆 111# 的帖子

pm o左我講比我知點做大人

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-24 05:15 PM 發表

聽完我都想約你啦, 不過一定唔只我一個:smile_30:

Irene, 我諗呢度大把人選
人家都會排晒隊等妳,快 d 覆下呀

我都排緊隊

waiting...............

仲未有update? 希望快D有啦想睇下妳點樣生擒個小朋友:smile_04:

引用:
原帖由 geo 於 2008-7-25 20:53 發表
仲未有update? 希望快D有啦想睇下妳點樣生擒個小朋友:smile_04:
我都想睇下 :smile_13:

但生擒我個小朋友鍾意多 d 喎:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆