上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 01:20 PM 發表

你快d吹夠50分就得,就快無位!:smile_42:
HAHA, MSN 給你聯絡可嗎?

有排至夠50喇!!

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-6-10 01:09 PM 發表

我都推一野...........好耐冇上cp啦:smile_13: :smile_13:
ko......一齊去囉

費用:
每人收費350人仔(HK400),費用包括兩人晚餐(你同條女) ,當晚七打酒(經理話會送多一打) ,當晚酒店房間一晚(設施全部新裝修)

呢個價好吸引啊:smile_40: ..可惜我怕醜未跟過團:smile_13: :smile_13: ...仲有不愛飲酒的:smile_42:

引用:
原帖由 小米通 於 2008-6-10 01:43 PM 發表
費用:
每人收費350人仔(HK400),費用包括兩人晚餐(你同條女) ,當晚七打酒(經理話會送多一打) ,當晚酒店房間一晚(設施全部新裝修)

呢個價好吸引啊:smile_40: ..可惜我怕醜未跟過團:smile_13: :smile_13: ... ...
唔飲酒,咁請你飲可樂,唱唔唱歌先,唔駛怕醜!:smile_30:

咁既價位  ...有野食  有房住  ...有酒飲...
仲想點撚樣呀....

唔去都幫推一下先   ...等c兄report

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-10 01:39 PM 發表

ko......一齊去囉
真系?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-10 01:23 PM 發表

HAHA, MSN 給你聯絡可嗎?
呢度唔出得,會扣分!:smile_45:

350蚊包食包飲包住
超平喎
值得push一野

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 01:50 PM 發表

呢度唔出得,會扣分!:smile_45:
咁點算? 系咪叫我求其搵D POST黎 REPLY?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆