上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
好奇問吓佢點解咁勁,係唔係食咗偉哥,點解唔洗半粒鐘又可以回到
氣,仔仔微笑話偉哥就冇食,但就搽咗啲油,最重要係根本無射精,
祗不過係配合我嘅高潮而作状做戲,所以随時都可以再上馬。果然係
專業竉物男。
點解同我同條女做o既野差唔多, 除o左我唔口交同唔搽油之外, 基本上一樣...
我次次吊到條女嗌晒唔好都唔會停, 插到佢高潮為止... 唔通我有做鴨o既潛質?

gooood report  more please

厲害厲害
真的很想做寵物男但自問真的冇咁既條件

有無咁專業呀

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-6-2 11:47 PM 發表

O.K. put your name  in my waiting list
唔怪之得你要離婚,又招、又串、喺個網講乜春都得啦CEO,不如講埋你重年青貌美、揸住三個master、身家幾億.
有嘢講就PM我,我費事入嚟睇!唔好以為我想屌你呀,我都有要求嫁!

引用:
原帖由 jackyn6773 於 2008-7-13 11:43 AM 發表

唔怪之得你要離婚,又招、又串、喺個網講乜春都得啦CEO,不如講埋你重年青貌美、揸住三個master、身家幾億.
有嘢講就PM我,我費事入嚟睇!唔好以為我想屌你呀,我都有要求嫁!
對唔住!你係冇老公嘅,你係俾條好屌完,覺得唔好屌,飛咗!
重有唔好幻想我屌你,因為我又冇degree、又冇錢、又肥又醜樣

厲害!!厲害:smile_38: :smile_38:

係到都可能有好多男幫到妳地(女士)

財務公司CEO ?? 是否安信 brother ??:smile_30:

引用:
原帖由 本小姐 於 2008-5-28 06:29 AM 發表

嘩...你果個比我搵開個要平和...
原來個衰仔收得我咁貴!!

你咩時候去嫁...?
我可以幫到你架.....:smile_47:
PM我啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆