上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.1k

我都做左件生平最錯的事,吾應該掉低兩母子而跟她結婚,呢十年冇一日開心過,後悔.好後悔.非常後悔

引用:
原帖由 tilllinomore 於 2008-5-27 11:33 AM 發表
好一句..........回頭是岸. 留精不留情
:smile_39: :smile_39:
樓主最大煱是想留精留情

引用:
原帖由 1880 於 2008-5-27 02:00 AM 發表
在香港K場識左個囡囡,對我千依百順,足足一年多,我感覺她也愛上我,但我已經有老婆,心情非常矛盾

從前的我自名風流,,正是我的格言,但遇上她之後,那份感覺好正,我知我On9,我亦知道要鋪鋪清,要回家,所以每次我們都保 ...
我都系感同身受,唉!:smile_42:

回覆 1# 的帖子

樓主你好,大家都係同一經歷..雖然我得22歲,但係經歷呢d野唔少,我知道,囡囡都係人,佢有別我地既路,點解唔放手比佢行佢自己認為無悔既路!唔一樣既天空,唔一樣既經歷,最少曾經有共同擁有既感動.告別係一樣痛苦既事!但係你唔放手,你可以比d咩佢,你有老婆仔女ge!唔好再為左果d無謂既幻想一錯再錯!送首歌比你...                       如果留下多一秒鐘
可以減少明天想你的痛
我會願意放下所有
交換任何一絲絲可能的佔有

幸福只剩一杯沙漏
眼睜睜看著一幕幕甜蜜
不會再有原本平凡無奇的擁有
到現在竟像是無助的奢求

我已開始練習 開始慢慢著急
著急這世界沒有你
已經和眼淚說好不哭泣
但倒數計時的愛該怎麼繼續

我天天練習 天天都會熟悉
在沒有你的城市裡
試著刪除每個兩人世界裡
那些曾經共同擁有的一切美好和回憶

:smile_39: :smile_42: :smile_39: :smile_39: good luck for u

好touch呀真係~@@:smile_38:

為沉船者而講...

好多人會以為沉船係on9,但我覺得唔係,而係付出!我為佢付出無問d咩回報,即使我得既好少,但我無後悔,係9個月前,我係一樓一識左一個,我差不多用付出哂我既全部,都得唔到d咩.只係換來一句十年後嫁比你.好多人會覺得係個笑話,但係從佢既眼神同語氣我覺得呢句先係佢同我講既唯一真話,佢講大話都係唔想我傷心,唔想比我知佢既過去.其實你估我知唔知?好想同大家講,沉船唔係d咩醜事,為愛情付出絕對無錯,咩女都好,只要自己鍾意,計較咁多做咩ja!人人都有過去!自己又唔係d咩偉人,人人都有佢既沉船故事,你地細心諗下,雖然好多遺憾收場,但最少有一刻真正沉迷甜蜜過!說話會騙人,但係眼神係騙唔到人!從佢眼神真係可以睇得出!我就係為左佢果一句十年後嫁比我!而同佢分開,我唔想阻住佢搵食!佢都知道人生變化太多,就用時間証明一切,雖然我既幸福這麼遠但係那麼甜...........

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-6-8 08:21 發表
歡場無真愛,家中有嬌妻!
師兄:收到,始終家庭最重要,所以回家了

引用:
原帖由 twh007007 於 2008-6-9 05:56 發表
我都做左件生平最錯的事,吾應該掉低兩母子而跟她結婚,呢十年冇一日開心過,後悔.好後悔.非常後悔
師兄:嘩...拋妻棄子去沉船,甘激,講呢聽吓

引用:
原帖由 ninefinger 於 2008-6-9 09:29 發表

:smile_39: :smile_39:
樓主最大煱是想留精留情
師兄:我都唔想,衹係情不自禁,哎...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆