上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-6-6 02:33 發表
自己問拉.....不過Jacky 哥最近都不理世事....
我係少左上啦   因為而家都好忙  日日番夜 :smile_42: :smile_42:
同買愛上左玩  online game 要陪班 fd 玩

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-8 17:54 發表

我係少左上啦   因為而家都好忙  日日番夜 :smile_42: :smile_42:
同買愛上左玩  online game 要陪班 fd 玩
少左你地班大師兄個場靜晒呀...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-6-8 17:57 發表

少左你地班大師兄個場靜晒呀...
唔會呀   我現在都少玩左qq好內啦  都是全天候隱身

屈完節快樂~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-6-9 05:11 發表
屈完節快樂~~:smile_38: :smile_38:
咁妳快唔快樂姐   :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-9 06:41 發表

咁妳快唔快樂姐   :smile_38: :smile_38:
冇你,差佐啲啲咁囉~~

jackysam兄同我一樣去左玩online game

呢排都無理qq

直頭開都唔開

引用:
原帖由 KT117 於 2008-6-9 11:06 發表
jackysam兄同我一樣去左玩online game

呢排都無理qq

直頭開都唔開
衰仔...淨係掛住打機...唔去揾姑娘做 Body check...打針針...:smile_15:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-6-9 08:57 PM 發表

衰仔...淨係掛住打機...唔去揾姑娘做 Body check...打針針...:smile_15:  
:smile_19: 怕佢支針咩

定係佢要搵我幫佢做

要我吉下佢XDD :smile_47:

回覆 73# 的帖子

他们也不是有意的,只是无知而已! 上诉啦,没有办法了! :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆