上一頁下一頁
發新話題

Office冇人, honey將我按在會議桌上...[完]

收藏  |  訂閱
167  16.0k

引用:
原帖由 dankocl1031 於 2008-4-9 17:19 發表
阿太!搖旗支持呀!!!:smile_38: :smile_38:  
THANK YOU 阿蛋!!:smile_40:

我耐冇上黎姐.......
整單咁激既野!?

引用:
原帖由 hgrace 於 2008-4-9 12:04 PM 發表

其實我都仲係覺得差唔多...
咁又唔係....難聽d, sp 埋齋扑囉....free sex

話時話, 妳嚮窗度唔怕對面睇到??:smile_14:

引用:
原帖由 hgrace 於 2008-4-8 10:17 AM 發表
過咗農曆年之後, 公司有時鬼咁多野做, 有時我又偷懶掛住上網, 攪到成日都要ot. 通常公司都總會有一兩個keep鎖匙嘅同事一齊ot, 但係最近我做得比佢地更? admin同事見係咁, 就配多咗條key比我 ...
O~原來係"引"板~執一鑊,舒筋又活胳~

精彩呀.....Grace...奸爸爹!

引用:
原帖由 日落尖東 於 2008-4-9 17:47 發表
冇敵海景, 加conference room冇開燈!
我地冇閂房門, 大廳d光入倒嚟!!

引用:
原帖由 hgrace 於 2008-4-9 05:51 PM 發表

冇敵海景, 加conference room冇開燈!
我地冇閂房門, 大廳d光入倒嚟!!
維港view 呀?

你地系公司攪完﹐番到屋企有無2ND ROUND??:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 日落尖東 於 2008-4-9 17:47 發表
佢對出完全冇遮擋架....
180度無敵大海景:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆