上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 沉下沉下 於 2008-3-10 09:59 PM 發表
不如大家傾下沉船情況呀~

例如同囡囡家咩關係
1.全包(屋租+洗費).100%囡囡歸正:smile_40:
2.全包.不過繼續做老本行:smile_27:
3.淨係俾屋租.囡囡有份正當職業
4.都係淨俾屋租.不過都係做 ...
你系邊樣?
等我地討論下.............................:smile_30:

全包(屋租+洗費).100%囡囡歸正 ! Otherwise, waste our effort and money !

引用:
原帖由 沉下沉下 於 2008-3-10 09:59 PM 發表
不如大家傾下沉船情況呀~

例如同囡囡家咩關係
1.全包(屋租+洗費).100%囡囡歸正:smile_40:
2.全包.不過繼續做老本行:smile_27:
3.淨係俾屋租.囡囡有份正當職業
4.都係淨俾屋租.不過都係做 ...
4              :smile_38:

引用:
原帖由 ff169 於 2008-3-10 23:04 發表

你系邊樣?
等我地討論下.............................:smile_30:
我都係一樣 4

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-10 05:39 PM 發表

年幾啦,你呢?
新女七個月,關係複雜而曖昧:smile_39:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-11 10:44 AM 發表

新女七個月,關係複雜而曖昧:smile_39:  
七個月,正常應該比較穩定。

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-11 05:03 PM 發表

七個月,正常應該比較穩定。
中間好多風風雨雨,其實而家都未算一齊:smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-11 05:28 PM 發表

中間好多風風雨雨,其實而家都未算一齊:smile_42:  
我和重慶妹同居年幾都好多風風雨雨,而家仲好迷失:smile_39:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-11 06:36 PM 發表

我和重慶妹同居年幾都好多風風雨雨,而家仲好迷失:smile_39:
之前既問題仲未解決到咩?:smile_13:
不過你撐到甘耐,都係真係鍾意既,努力啦!

:smile_13: 琴晚上去陪左自己果個一晚 之後佢今日就返左老家lu:smile_13:
諗住比少少錢佢返老家:smile_13: 之後佢又死都唔要:smile_13: 話等佢返黎果日係深圳等佢就得:smile_27: 咁樣我怕愈沉愈深:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆