上一頁下一頁
發新話題

認真問,係咪女仔中意俾人SM

收藏  |  訂閱
140  8.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-20 07:37 AM 發表 查看引用來源  
無錯無錯就係要驚o既呢一個感覺啦:036:
又要驚, 又要夾硬強迫自己趴定定唔好郁, 有一種說不出o既興奮囉 尤其是望住對方拎起籐條發出你所講o既風聲, 知道係會痛到仆街然後先至轉身除衫趴低,
好心甘情願咁俾佢打,  ...
奴婢要同娘娘分享:

奴婢受了籐條刑囉!

媽媽呀!原來受籐條刑真系比受鞭刑仲high 呵!

娘娘真系慧眼識酷刑呀!

今年第一日,皇上要被綁住雙手的奴婢,趴系枱上的一塊木板仔上,將兩只腳尖腳掌壓到木板上綁得好緊。奴婢個雪白pat pat就咁樣拮到高高咁。

哈哈!真想唔到:就咁簡單的一塊木板仔,兩條繩,奴婢就被扎得實實咁,成了供皇上品嘗的肉粽了!

皇上系咁重重裝修奴婢個pat pat,出動左奴婢最怕的籐條,個啲fit fit 聲,痛到好似撕裂pat pat 咁,使奴婢大叫大喊,連怒啤皇上都唔敢了。

打左十幾下才停低,pat pat 熱辣辣咁,痛如刀割。

停左唔打,漸漸的,奴婢就覺得好想再被打,要打才覺得 high,就咁樣,奴婢竟然尿濕了...…

個種又痛又想,越痛越想...超high 感覺系鞭打無法有的,如果用手將幼籐條彎弓彈落pat pat 度,豈不是更high  囉!

奴婢真系賤到中意左籐條刑:粗幼籐條,缺一不可!

引用:
原帖由 Deepimpact629 於 2019-11-25 09:18 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
發現女朋友中意玩SM,我又滿足到,想問d姊妹係咪中意SM
一定唔會個個都鍾意,鍾意都有分程度:071:

引用:
原帖由 melo1219 於 2019-11-26 12:36 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
我以前好抗拒
你好似好打得咁,應該係你SM返對方:071:

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2019-11-29 07:13 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

討厭SM:046:
一路後推一路打屁股,大大力揸你對波,咁又得唔得:096:

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-1-3 05:17 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

奴婢要同娘娘分享:

奴婢受了籐條刑囉!

媽媽呀!原來受籐條刑真系比受鞭刑仲high 呵!

娘娘真系慧眼識酷刑呀!

今年第一日,皇上要被綁住雙手的奴婢,趴系枱上的一塊木板仔上,將兩只腳尖腳掌壓到木板上綁得好緊。奴婢個 ...
叻叻
我都些牙一下
聖誕同吾皇出o左去外遊:036: 咁前一晚就拎埋行李去佢屋企訓方便第二朝一齊出門囉
食完飯返上樓先服侍一下佢, 俾佢安住梳化自己跪o係面前幫佢口爆,
預o左爆完之後係會有下文所以繼續含住少少濃郁o既精液o係嘴入面既唔吞乾淨亦都無飲水,
之後俾龍體休息一陣回氣, 想佢陣間再強而有力咁插死我:027: 於是刺激刺激一下佢,
就係又用籐條啦! 我自己拎o左幾支出o黎俾佢揀, 佢又係挑o左支幼o既,
跟住我就訓下梳化背脊朝天, 因為係俾佢玩而唔係懲罰所以可以揀個舒服d既姿勢
唔係第一次咁做o架啦, 以前都做過好幾次, 行為o既目的就係任佢鞭打, 只要唔好鞭到d危險部位比如腰同尾龍骨etc
其他一切任由吾皇去掌握,
一句說話概括, 就係佢剛射o左精, 支o野軟化, 我俾佢用施虐睇住我難受o既呢種刺激, 俾佢打我打到重新扯旗為止

要演演戲o架, 籐條打落o黎要有痛o既反應唔得一碌木咁, 但反應又唔可以過大令佢覺得我受唔住要停,
屁股要扭要拮去迎合籐條, 佢會拖長o既打, 即係一籐同下一籐之間隔耐少少,
一來欣賞二來o係唔製造太攞命o既傷痕o既前提下俾我疼痛更長o既時間
所以先前口爆完之後留返dd嗒住果陣sexy o既腥味, 俾我自己動力同安慰好好忍受落去囉 :086:
全程好努力咁手控制住自己身軀唔好躲避, 痛o左有大半個鐘,
中間有俾我patpat休息過然而係換個地方被打而唔係停落o黎唔打,
大概係20籐打落屁股, 然後左右腳掌各10籐, 再返番去打屁股咁樣有3-4個cycle
今次我有數住, 打o左114籐有輕有重, 係超痛苦但期待住痛完之後o既大戰, 叫做受得住囉:027:

皇上係一代名君:084: 令到愛妃咁痛苦之後自然識得好好鍚返
長話短說, 有7次高潮咁囉:024: 無7都有6

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-1-6 09:54 發表 查看引用來源  

叻叻
我都些牙一下 聖誕同吾皇出o左去外遊:036: 咁前一晚就拎埋行李去佢屋企訓方便第二朝一齊出門囉
食完飯返上樓先服侍一下佢, 俾佢安住梳化自己跪o係面前幫佢口爆,
預o左爆完之後係會有下文所以 ...
識玩

我仲以為呢邊已經停左

iyarashiinoyaro
冰川君

回答下兩位哥哥問題:長期着緊窄嘅鞋擔心會血液流通唔到....

妹妹剛剛去左旅遊,咁多日,都系着住緊窄嘅鞋,束住對可愛腳仔,日間四圍走,晚間都束住對腳仔瞓,完全冇血液不流通咁,只是流通得慢啲、小啲咁,要多啲呵護下對靚靚腳仔囉。

着緊窄嘅細鞋都有好多年啦!初初系想只腳仔大得慢啲,後來就索性唔比只腳仔再大,當然絶不會令只腳仔血液流通唔到而壞死,摸落腳仔度系覺得涼涼地咁,就算幾日冇洗腳都唔會有異味㗎,仲有微微的肉香添。
鞋內噴左小小香水,對腳仔仲香噴噴.....男人都中意食啦!!!
哈哈

講到咁,唔知有冇男人中意女朋友(老婆)擁有一對咁嘅靚靚腳仔呢?

其實,腳趾腳掌都被束到緊緊咁,郁唔到,都幾好呀!仲覺得舒服添,依家除左對鞋就好似唔識行囉!

我鍾意蒙眼、綁手、打pat、扯lin頭、扯頭髮、粗口我「話我淫、話我濕同窄」 但老公試玩過,唔捨得咁對我🥺🥺

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-1-8 10:45 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
iyarashiinoyaro
冰川君

回答下兩位哥哥問題:長期着緊窄嘅鞋擔心會血液流通唔到....

妹妹剛剛去左旅遊,咁多日,都系着住緊窄嘅鞋,束住對可愛腳仔,日間四圍走,晚間都束住對腳仔瞓,完全冇血液不流通咁,只是流通得慢啲、 ...
世上有太多種美
即使胸形都有太多種,上胸脹還是下胸大好?軟還是實淨妙?
沒有一個標準
你為自己的腿感到光榮,是非常好的事
男人除了愛美乳美貎,美眼美股進入的結實感及反應,樣樣也重要,靚,當然是好 =)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆