上一頁下一頁
發新話題

叫雞.包夜..打只雞..真實故事.絕對原創..!

收藏  |  訂閱
174  38.7k

引用:
原帖由 qubeleyyeung 於 2008-4-15 11:31 PM 發表
路過...
覺得師兄打得好
後尾個千五比得更好
比D大陸雞知香港人唔係冇吉士
二來係大陸真係有錢大能晒
比多千五叫佢老母出黎比師兄打都得
Yeah~~~

引用:
原帖由 bigheadkids 於 2008-5-23 03:45 PM 發表
抵打啦呢啲衰雞,嫌打得佢小,我試過去佳寧那到跳舞,坐到凌晨4,5點隻衰雞話要收支三野過夜,是能但啦,係貴啲,但咁夜費事周圍搵啦,佢老母,去到又唔吹塊野又成塊黑柏葉咁,波又細,都算, 第二朝10幾11點責 ...
Ching都系過來人...好應該明白我既感受...!

其他有d  Ching 可能沒經歷過..不過..我唔mind啦..!

最重要既系...好多Ching話我影衰香港人..講到拒自己好似正人君子咁樣..!

拒地真系唔知..尼個世界上會有d 咁既雞..!

打人固然唔系岩..不過..系國內.你唔打人..就人打你..!我可點樣做呢?

一句唔好聽既說話..咁都忍得..死都食得啦..!

引用:
原帖由 bigheadkids 於 2008-5-23 03:45 PM 發表
抵打啦呢啲衰雞,嫌打得佢小,我試過去佳寧那到跳舞,坐到凌晨4,5點隻衰雞話要收支三野過夜,是能但啦,係貴啲,但咁夜費事周圍搵啦,佢老母,去到又唔吹塊野又成塊黑柏葉咁,波又細,都算, 第二朝10幾11點責 ...
Ching都系過來人...好應該明白我既感受...!

其他有d  Ching 可能沒經歷過..不過..我唔mind啦..!

最重要既系...好多Ching話我影衰香港人..講到拒自己好似正人君子咁樣..!

拒地真系唔知..尼個世界上會有d 咁既雞..!

打人固然唔系岩..不過..系國內.你唔打人..就人打你..!我可點樣做呢?

一句唔好聽既說話..咁都忍得..死都食得啦..!

你係能唔係咁勇...你講之嘛...

人地係雞姐.......串咪換咯~~~
打完仲好似好威咁講出黎話點過引法~~
你係咪男人黎嫁!!!!女人打得既咩??!!!!
如果你有老婆既唔該盡早離婚~~~因為做你老婆好危險............
ps:小弟由小學開始就明白男人唔打得女人既道理......去到依家23歲都未打過一個女人~~你如果大過我既唔該諗下你自己既行為

引用:
原帖由 ~小林子~ 於 2008-5-25 12:41 AM 發表
人地係雞姐.......串咪換咯~~~
打完仲好似好威咁講出黎話點過引法~~
你係咪男人黎嫁!!!!女人打得既咩??!!!!
如果你有老婆既唔該盡早離婚~~~因為做你老婆好危險............
ps:小弟由小學開始就明白男人唔打 ...
Ching可以叫做...人渣中既君子lor....:034:

樓主係講o者,可能係佢幻想,除非有相睇啦。因為o係大陸,稍為醒D的人都明白,猛虎不及地頭虫,出到街口俾人溶左,沖落坑渠都仲得,一個有正常警覺性o既人根本冇可能咁做,太危險啦!:044:

引用:
原帖由 qq386939 於 2008-5-25 12:26 AM 發表
你係能唔係咁勇...你講之嘛...
好勇咩?你莫姐.....

你甘勁揪, 又使咩俾錢條女呀, .........你驚就驚啦

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-5-26 01:17 AM 發表
樓主係講o者,可能係佢幻想,除非有相睇啦。因為o係大陸,稍為醒D的人都明白,猛虎不及地頭虫,出到街口俾人溶左,沖落坑渠都仲得,一個有正常警覺性o既人根本冇可能咁做,太危險啦!:044:
係啦係啦,你最叻啦,你自己kind係大陸冇偈姐,唔代表人人都好似你咁怕事既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆