上一頁下一頁
發新話題

[德國] 一個超理想ge上盤你敢唔敢買~

收藏  |  訂閱
126  3.9k

我都十卜國寶兄.... ..... 今日再同大家分享啦..

幾時再出post呀.......等你

唔緊要...無人會怪你...今日繼續撐你...

引用:
原帖由 動漫仔仔 於 2006-11-8 10:23 AM 發表
國寶兄加油,開盤手開盤手都唔係可以場場control到d球賽
買得就準備左有輸既可能性,咁樣嬴先會份外珍貴^^
冇錯~:098::098::098:
贏係好彩~:036::036::036:
輸係應該~:093::093::093:

引用:
原帖由 makey 於 2006-11-8 11:17 AM 發表
小小挫折等於激勵......
國寶兄繼續努力呀,小弟永遠追隨......
多謝閣下支持~:093::093::093:

引用:
原帖由 macrossmky 於 2006-11-8 11:21 AM 發表
Don't worry, be happy, win money, kill jocky (HK jocky club):071::071:
good~thx~:cool::cool::cool:

引用:
原帖由 leeys2005 於 2006-11-8 11:33 AM 發表
賭博應該長綫( 10 日)計輸贏. 跟國寶兄贏梗 !
咁呢個國寶都認同~:098::098::098:
唔係認同跟國寶買,而係認同長線回報~:036::036::036:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-11-8 11:38 AM 發表
我都十卜國寶兄.... ..... 今日再同大家分享啦..
今晚再次贏過~:036::036::036:

引用:
原帖由 lung 於 2006-11-8 11:41 AM 發表
幾時再出post呀.......等你
夜d啦~一定有ge~:cool::cool::cool:
多謝閣下捧場~:098::098::098:

引用:
原帖由 abcming 於 2006-11-8 12:29 PM 發表
唔緊要...無人會怪你...今日繼續撐你...
多謝支持~:093::093::093:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆