上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

我地寫足球點同巴打你咁叻.只係厄兩餐.不過見大家都0係呢方面有少少研究.存分享下.其實好多寫波好時都會簡d熱門.因為大眾好多都認為會大熱門win.寫波人好多時都怕比老總丙而簡d熱門.因為大熱死.唔關你事.但你簡D太冷而累D讀者輸.就會比人話.我試過簡02世杯法國果場導塞內加爾.簡塞內加爾WIN.比人笑到PK.果時剛入行.其實睇釉果時隊法國真係無咩本事大炒對手.結果未又係焗住寫2比0 法國WIN...所以D報紙念同網站分析.大家要小心D...

引用:
原帖由 ALEXBABE 於 2006-9-19 02:37 PM 發表
我地寫足球點同巴打你咁叻.只係厄兩餐.不過見大家都0係呢方面有少少研究.存分享下.其實好多寫波好時都會簡d熱門.因為大眾好多都認為會大熱門win.寫波人好多時都怕比老總丙而簡d熱門.因為大熱死.唔關你事.但你簡D太 ...
一起研究很好,這樣才會進步,小弟都明白巴打點解一定要推介熱門呢點,因為小弟都有個朋友寫馬經,同一樣道理,就算佢自己幾有心水一隻冷馬,最多10場馬中只會提供一場心水冷馬,因為要交功課,做比人睇,所以我都認同巴打講,有時D某報紙推介太多熱門真係未必贏到,只是一種工作!:005:

西兄..多謝你既TIPS..不過可惜我個日MISS左~~
你D分析真係好有見地..
我會一直跟你學野..希望你可以教大家多D野啦..
等我地可以囉返之前失去0個D~~

西兄..
其實點先算係初盤 ??
我現睇的
星期三 26  利物浦 對 紐卡素    1.55 3.40 5.50
算唔算?
thx

自己買同寫又兩回事.哈哈..其實每個週日咁多比賽.點會咁多聯賽都精.好似以個人經驗.強隊多數死作客.主場贏波輸盤.特別係D 1.4 至 1.5 個D 賠率. 以德甲同意甲死最多.另外西甲死最多係D  1.7-1.8 賠率. (我指主客和)呢幾年真見唔少. 所以熱果邊未必咁易開出

我想請西兄今晚出d意乙心水呀...
唔知可唔可以呢....:007:
星期日唔得閒...
睇唔到你個post....
可惜....:006:
我而家都開始去留意d盤喇~~~~
thx~~~:014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 02:37 PM 發表

不是,首先決定係倍率是否合理,如果不合理就從這方面落手,如果合理就要先看作客的一方,因為大多數搵食波都係由作客引起的,如果從盤口看倍率合理而又不熱,這樣就應該從這方面落手,接近只是一個參考,到 ...
那麼可以找明天的利物沭VS紐卡素講下嗎??
澳彩
主1.5  和3.5 客6.5
足彩
主1.55 和3.4 客5.5
外國
主1.53 和4.13 客8

從賠率看我覺得利記贏面好大,因為紐卡素開到8倍,6.5倍同5.5倍
但本人又覺得利物浦唔應該去到咁熱
因為利物浦近況都唔係好,不過往績就利記好一點
那麼這個賠率又算合理嗎??

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 03:15 PM 發表

那麼可以找明天的利物沭VS紐卡素講下嗎??
澳彩
主1.5  和3.5 客6.5
足彩
主1.55 和3.4 客5.5
外國
主1.53 和4.13 客8

從賠率看我覺得利記贏面好大,因為紐卡素開到8倍,6.5倍同5.5倍
但本人又覺得利物 ...
利記狀況唔係咁好

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 11:40 AM 發表

從表面上看來,我覺得馬會開盤既人會覺得呢場係利物浦小勝紐卡素,因為利物浦主場,至於你話點睇,小弟未有最後心水,只會睇到呢場唔係咁簡單,2點可以看得到,第1,利物浦狀態真係麻麻,雖然主場,但係1.5 ...
thz~咁等你聽日o既消息喇~
我買親紐記都輸....原來係你地o既搵食波.....:022:

引用:
原帖由 pui1208 於 2006-9-19 03:20 PM 發表

利記狀況唔係咁好
我都覺得係,但又開到得1.5左右
所以都唔知點咁:020:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆