上一頁下一頁
發新話題

進階調教(完整版)

收藏  |  訂閱
599  76.1k

引用:
原帖由 135k246 於 2019-1-4 06:51 PM 發表 查看引用來源

預祝成功,真係好欣賞你D相
你呢排有冇影呀

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-4 17:42 發表 查看引用來源

佢考慮過做激光,不過我叫佢唔好,因為我呢排鐘意剃光,但遲d又可能鐘意多毛,耐唔時轉下造型先有新鮮感
我女人話d毛生番出來好吉,佢唔中意,去左脫bikini位咋
剃到乾淨哂都好麻煩下啊…

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-4 08:33 PM 發表 查看引用來源

我女人話d毛生番出來好吉,佢唔中意,去左脫bikini位咋
剃到乾淨哂都好麻煩下啊…
係呀!好快生返出來,所以要成日剃

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-4 08:52 PM 發表 查看引用來源

係呀!好快生返出來,所以要成日剃
我老婆俾我剃過一次,佢話剃完生番好痕,自此之後無得剃🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 buffon 於 2019-1-4 09:01 PM 發表 查看引用來源

我老婆俾我剃過一次,佢話剃完生番好痕,自此之後無得剃🤦🏻‍♂️
好麻煩,剃開要成日剃

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-4 09:02 PM 發表 查看引用來源

好麻煩,剃開要成日剃
真係好煩...剃開唔剃再生番再剃 仲煩

尋晚機緣巧合下,同老婆準備搞野嘅時候,咁啱有個C兄V我吹水,我見好耐冇玩直播,即刻問C兄有冇興趣玩,原來C兄揸緊車,不過都同我地玩Live,當時老婆已經右手震旦,左手中Size假九自己玩緊,我將個電話近距離對準老婆個西比C兄欣賞,C兄好識氹我老婆,不斷讚佢個無毛西又白又滑,老婆越來越high,搞到條假九沾滿晒老婆d西水,呢個時候,C兄話自己硬晒,直接問我老婆可唔可以比佢真屌,老婆淨係大聲呻吟冇回應,於是我喺旁邊叫C兄攞條九出來打飛機引下老婆,C兄亦都唔客氣,單手揸呔單手打飛機比我老婆睇,加上不斷嘅語言挑逗,老婆個西不斷收縮,高潮來了。

同C兄收綫之後,老婆好似虛脫咁,個身仲微震,睇來仲未high完,我把握機會問老婆,搵日比C兄真屌,玩3p好唔好,老婆笑而不語,睇來我嘅調教目標又邁進一大步了

咁精彩一刻,梗係要拍照留念

https://i.postimg.cc/63mMkttN/C9-BDEF3-E-265-B-495-D-8233-24478825-B7-C0.jpg

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-5 04:57 PM 發表 查看引用來源
尋晚機緣巧合下,同老婆準備搞野嘅時候,咁啱有個C兄V我吹水,我見好耐冇玩直播,即刻問C兄有冇興趣玩,原來C兄揸緊車,不過都同我地玩Live,當時老婆已經右手震旦,左手中Size假九自己玩緊,我將個電話近距離對準老婆個西比C兄欣賞,C兄好識氹我老婆,不斷讚佢個無毛西又白又滑,老婆越來越high,搞到條假九沾滿晒老婆d西水,呢個時候,C兄話自己硬晒,直接問我老婆可唔可以比佢真屌,老婆淨係大聲呻吟冇回應 ...
嗰位師兄好危險....一路揸車一路打....
會唔會腳軟無力踩油踩brake架😅?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-1-5 05:14 PM 發表 查看引用來源

嗰位師兄好危險....一路揸車一路打....
會唔會腳軟無力踩油踩brake架😅?
我都覺得幾危險,不過男人永遠由下面行先,唔諗得咁多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆