上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#26 - Love is Sweet and Salty

收藏  |  訂閱
3.0k  31.8k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-5-25 05:59 PM 發表 查看引用來源

同感
係咪以前太刺激,所以而家覺得平平淡淡好過?

恭喜又一個 post

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-5-25 10:04 AM 發表 查看引用來源

謝謝師兄發文。唔知大家同唔同意男人係花心而長情,女人就專一但絕情呢
花心又長情,同專一又絶情,哎喲~~~~好似好複習咁喎。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-5-25 12:01 PM 發表 查看引用來源

女人雖然絕情,但絕情前永遠都係死蠢,永遠唔捨得離開你珍惜的那個
咁又好似講得幾啱喎!
不過我就一啲都唔絶情,再見亦是朋友嗰種

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-25 10:29 AM 發表 查看引用來源

😄 我要成日提醒自己唔好take it for granted
見到太多離離合合,唔想再一次輪迴,年紀大咗輸唔起
咁又係,我成日都會覺得男人唔同女人,男人就算係年紀再大,只要keep得好,都一定會有女人相伴到老,但係女人就唔同,女人年紀大咗,真係要花時間去keep先得,樣,身材,真係少啲工夫都唔得,到keep得到,仲要睇吓可唔可以遇到個MR. Right喎。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-25 06:53 PM 發表 查看引用來源

咁又係,我成日都會覺得男人唔同女人,男人就算係年紀再大,只要keep得好,都一定會有女人相伴到老,但係女人就唔同,女人年紀大咗,真係要花時間去keep先得,樣,身材,真係少啲工夫都唔得,到keep得到,仲要睇吓可唔可以遇到個MR. Right喎。 ...
女人就好似車,一落地就開始跌價

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-25 06:55 PM 發表 查看引用來源

我都有呢種感覺

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-25 06:55 PM 發表 查看引用來源

睇你乜時機買同賣啦。。你2015年買架電車。。而家賺晒啦

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-25 04:36 PM 發表 查看引用來源

應該唔會寫妻子篇。寫現在進行式怪怪的。
唔駛怕醜啦

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-5-25 04:46 PM 發表 查看引用來源

我都十多年無做運動。
唔信,床上運動呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆