上一頁下一頁
發新話題

過年都掃

收藏  |  訂閱
189  26.8k

引用:
原帖由 uvicvic 於 2018-2-24 01:21 發表 查看引用來源
淡水好似有得玩桑拿可以開大, 為何留戀深圳東莞?
淡水.....算吧啦

引用:
原帖由 uvicvic 於 2018-2-24 01:21 AM 發表 查看引用來源
淡水好似有得玩桑拿可以開大, 為何留戀深圳東莞?
一揚開去,又是殊途同歸,睇嚟好似想配合高鐵通車咁,掃入D遠D益下省週邊城鎮發展女遊業.

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-2-24 10:45 AM 發表 查看引用來源

一揚開去,又是殊途同歸,睇嚟好似想配合高鐵通車咁,掃入D遠D益下省週邊城鎮發展女遊業.
唔怪得咁多人去河口.

引用:
原帖由 emau1 於 2018-2-20 09:16 PM 發表 查看引用來源

除左  kwong yick tze
sun mei G 同 kar bo shing 基本上都係正骨
呢兩間一定冇鬼鼠的
依家好多場基本上都係正骨,
但實際上...…
睇你揼咩式啦。

真奇怪
好多口爆場的客服已經全面有jc的相睇
應該風暴已過
but  4台仍然冇口爆場的廣告出
4台出廣告先係一個指標離的

引用:
原帖由 emau1 於 2018-2-25 12:13 AM 發表 查看引用來源
真奇怪
好多口爆場的客服已經全面有jc的相睇
應該風暴已過
but  4台仍然冇口爆場的廣告出
4台出廣告先係一個指標離的
4 台 . 依家要加多一個新字啦 ... 新 4 台

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-2-25 08:55 AM 發表 查看引用來源

4 台 . 依家要加多一個新字啦 ... 新 4 台
新死台,一片死寂,靜过鬼。人都唔多隻。

引用:
原帖由 earth008 於 2018-2-25 09:01 AM 發表 查看引用來源

新死台,一片死寂,靜过鬼。人都唔多隻。
國内夜遊討論區 . 邊間台都係死城 . 只可以講 . 時代唔同啦 .

有!但是都喺好貴呢.....同埋都喺鬼鬼鼠鼠。。

引用:
原帖由 nights88 於 2018-2-25 09:29 AM 發表 查看引用來源
有!但是都喺好貴呢.....同埋都喺鬼鬼鼠鼠。。
今時今日 . 如果你肯向前看 . 手作又好 . 口爆又好 . 兩百尾三百頭玩一次 . 邊算貴呀 .

成日望返轉頭 . 講返十幾廿年前就乜都唔使講啦 .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆