上一頁下一頁
發新話題

深圳又打風???

收藏  |  訂閱
150  23.9k

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
叫g一定唔會在香港叫,香港硬件同服務唔ok,寧願草多d錢去澳門 ,軟件硬件同服務都好。
澳門果D又咪係大陸雞,產地一樣,只係質數高D,不過,最惨係佢地係一日比人小幾鑊,仲要收兩三千銀,性價比其低。

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-4 05:15 PM 發表 查看引用來源

試過撞過啦.... 好在唔同部門
亦試過係撞過同一幢辦公大樓既日本仔,佢地成日組團去141
同公司1-1無問題,互不引爆,1-N 就麻煩,唔知邊個系25
如你是老總好快全行都知你去邊度用餐:smile_14:

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
叫g一定唔會在香港叫,香港硬件同服務唔ok,寧願草多d錢去澳門 ,軟件硬件同服務都好。
就係大陸嚴打,
反而香港多選擇
六百吊年靑鬼妹
350-450吊泰妹,北妹,
你话這個時世边到揾到更好更多選擇又性價高。

就算十年前你都幾難话六百找到吊到件20歲~22歲俄妹,烏克蘭妹。

引用:
頭先冬芳怪全按摩jc話我知
話4樓會係6號重開營業
咁,應該6號打完風了

客服出翻的照騙個風就過啦,我睇無咁快

引用:
原帖由 earth008 於 2018-2-4 09:54 PM 發表 查看引用來源

就係大陸嚴打,
反而香港多選擇
六百吊年靑鬼妹

就算十年前你都幾難话六百找到吊到件20歲~22歲俄妹, ...
米系! 加上 淫仔幣值又升得禁勁 -_-# 返大陸消費無著數!!

引用:
原帖由 earth008 於 2018-2-4 09:54 PM 發表 查看引用來源

就係大陸嚴打,
反而香港多選擇
六百吊年靑鬼妹

就算十年前你都幾難话六百找到吊到件20歲~22歲俄妹, ...
硬件如何,如果d場硬件唔太差,好似聖泉咁,太ok,大陸d快仔硬件太差,雖然平都唔會去

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-4 05:35 PM 發表 查看引用來源

你咀咀k上房咪又係趕頭趕命,重要怕十五日,宜家快餐又無哂,KB場你捱到30分鐘咩?
啱啱仁k唔會成日去仁k上房冇咩服務,仁k來講咀咀最平,有d貴k就自己租酒店,口爆場就比較激,比較好玩,如果相熟前後有45分鐘,3百人仔可以成日去,

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-4 06:09 PM 發表 查看引用來源

呢層我都明,岩岩去完馬交玩幾日,賭場周圍有好多去麻去麻女,但下下千幾唔得掂,依家每星期出2 次,我就比唔起每星期三千銀叫雞喇
去深圳口爆3百仔,又全祼,有時玩2次6百幾7百都唔會肉痛,mz,聖泉硬件又ok,但澳門真係貴,又草下錢先可以去一次,等深圳打完再玩過,過年前忍下

由距地打咯,終國人最中意自己淫民打自己淫民,等距地死快 d仲好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆