上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

引用:
原帖由 1frankz 於 2017-10-30 07:43 PM 發表 查看引用來源
原來 ICON 係 KITTY 嘅, 唔怪得睇落唔止 C CUP
你仲睇到我張相做icon???我明明今朝就換左落來嫁

嗯…睇bra牌子囉。。
我都可以著到34c/34d既
有啲會比90b比我。。。
睇下我著上身,有啲會岩岩fit曬。有啲會有少少位鬆甘囉

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-30 09:16 PM 發表 查看引用來源
嗯…睇bra牌子囉。。
都係34D比較好睇同大D!

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-30 08:52 PM 發表 查看引用來源

你仲睇到我張相做icon???我明明今朝就換左落來嫁
印象深刻。。。乳溝更深

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-30 09:16 PM 發表 查看引用來源
嗯…睇bra牌子囉。。
90B ? 咁似圍大 cup 細多d

引用:
原帖由 akitty 於 30-10-2017 19:40 發表 查看引用來源
唉~今日揸車出街泊車個陣。。
吾小心倒後撞到後面架車。。
車款我吾太清楚,(我連自己部車都吾知叫咩名)
車廠應該係benz呱有個圓形logo係車頭
佢車頭,我車尾patpat都有少少花左,凹左啲啲。。
...
咁唔小心呀?佢只係問妳攞電話,仲有無其他?妳地有無影到相呀?

正常影相,比低小小個人資料,唔係全部。我就會用張紙,寫低件事,大家同意整乜,陪幾多咁。

佢只抄妳牌,我怕遲吓約妳出唻交個朋友。下次要講數,搵埋bb先。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-10-30 11:00 PM 發表 查看引用來源

咁唔小心呀?佢只係問妳攞電話,仲有無其他?妳地有無影到相呀?

正常影相,比低小小個人資料,唔係全部。我就會用張紙,寫低件事,大家同意整乜,陪幾多咁。

佢只抄妳牌,我怕遲吓約妳出唻交個朋友。下次要 ...
有。。都有影到架車傷成點之類既。。
都只係攞左電話同名者。。
吾係甘樣都要識朋友呀。
雖然我知我有走到光比佢睇蝕左益左佢。。
吾係甘樣都可以有後文發生呀
個男人呀叔來嫁,應該都起碼30幾接近40歲。。
我應該吾得囉。。。

啊~~錯過咗kitty泳衣照福利 仲有冇下次機會啊?!

錯過左kitty 姐個頭像添

引用:
原帖由 akitty 於 30-10-2017 23:29 發表 查看引用來源

有。。都有影到架車傷成點之類既。。
都只係攞左電話同名者。。
吾係甘樣都要識朋友呀。
雖然我知我有走到光比佢睇蝕左益左佢。。
吾係甘樣都可以有後文發生呀
個男人呀叔來嫁,應該都起碼30幾接近40歲 ...
睇吓合唔合眼緣啦,可能阿叔都唔差架😁😁😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆