上一頁下一頁
發新話題

按摩變抽水 #114,148updated

收藏  |  訂閱
174  65.3k

今晚有po睇,要支持下啦

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-8-14 06:01 PM 發表 查看引用來源

有新艷遇啊? :smile_47:
都係講舊嘢咋

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-14 07:14 PM 發表 查看引用來源

都係講舊嘢咋
新舊都岩睇嘅,好野唔怕舊

寫過主人同按摩既故事,咁啱又有師兄同我分享戲院,今次寫戲院既故事啦。(哈哈做咩戲院好似變咗淫窟咁,我10次有9次都好乖架)
交代下個bg先,男主角叫C先生啦。同佢出過兩次街,第一次見面已經喺公園玩到濕晒(呢個大家有興趣先再講)。C先生好識tum女仔,又會做D好浪漫既嘢。
去到買飛,有4個連位,佢揀咗中間2個位,傻既都知道擺明有D嘢。買完戲飛仲有時間淨,佢話有D攰,不如搵個地方休息下。我拒絕咗佢,佢個樣即刻頹咗,哈哈我知我奸計得逞。
入到場我挨咗落佢膊頭,打咗一陣車輪。熄曬燈之後我即刻蹺住佢手臂,請佢食波餅(雖然我都無咩波) ,再用佢手臂磨自己粒lin。佢同我打咗幾下車輪,放開我隻手,諗住專心睇戲。
隔一陣我捉住佢隻手,慢慢lam咗佢手指幾下。佢問我“你好想要咩?”我話唔係,再扮正經咁睇戲。
之後我扮曬凍,搵件外套冚住自己。我隔住衫掃佢粒lin,佢即刻扯lin旗,超好玩。佢又唔執輸掃返我粒lin,仲要伸隻手入我個bra入面掃。之後我擺個姣樣出嚟,咬曬唇咁,放咗佢兩隻手指入口,好似當係JJ咁含,含咗一陣再用埋條脷。佢問我:你好鍾意含呀?我點頭答佢係。
之後佢伸手入我條裙,隔住底底嚟摸我粒豆豆,我舒服到用好淫嘅呼吸話佢知有幾舒服。摸咗一陣佢撥開我條底底插咗隻手指入去,又出又入咁,我真係好舒服。佢成隻手指濕晒,hi返啲淫水落我大脾,同我講:你好淫呀,濕到咁。我再掹返佢隻手出嚟,放入口奶返自己啲西水。
佢忍唔住拉開條褲鏈,拉我隻手去摸佢JJ,已經勁充血,好熱。但係可惜唔知係佢太脹定點,zip完隻手已經無位chok。
我都唔記得之後點捱過套戲喇,總之就係好想套戲快啲完,又唔知套戲講咗啲咩咁。
終於套戲完咗,佢叫我同佢開房,我仲要吊佢癮話唔想,一路行佢好似小朋友扭買玩具咁。行到去巴士站,我問佢有無銀仔,字就去開房,公就返屋企。我諗住就算擲到咩都會拖佢去開房,哈哈佢比我見到佢開估之前有甩一甩個銀仔。
最後緊係去咗開房。
開房唔詳細講喇,都係啪啪啪,啪啪啪啦。

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-14 03:50 PM 發表 查看引用來源

Hi下hi下咁,真係仲舒服過揸落去
推油好似搽太陽油咁,好誘惑
師兄有經驗。。分享下。大家。。

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-14 08:34 PM 發表 查看引用來源
寫過主人同按摩既故事,咁啱又有師兄同我分享戲院,今次寫戲院既故事啦。(哈哈做咩戲院好似變咗淫窟咁,我10次有9次都好乖架)
交代下個bg先,男主角叫C先生啦。同佢出過兩次街,第一次見面已經喺 ...
啪啪未必好過推油。。。嘻嘻

引用:
原帖由 愛因 於 2017-8-14 09:10 PM 發表 查看引用來源

啪啪未必好過推油。。。嘻嘻
推油係舒服,但係完咗會好空虛
好似食完啲好好食嘅嘢但係食唔飽咁

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-14 09:12 PM 發表 查看引用來源

推油係舒服,但係完咗會好空虛
好似食完啲好好食嘅嘢但係食唔飽咁
但正正唔飽的感覺。。令人更有期待

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-14 08:34 PM 發表 查看引用來源
交代下個bg先,男主角叫C先生啦。同佢出過兩次街,第一次見面已經喺 ...
我都覺戲院因為土地問題而變左淫窟

可繼續講c先生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆