上一頁下一頁
發新話題

點解同男友曳曳可以無高潮

收藏  |  訂閱
164  14.3k

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-19 13:57 發表 查看引用來源

睇黎下次要係我帶返佢...佢可能唔知我d敏感位...
我哋作為人條仔,最happy除咗噴到妳成身都係之外,就係望住妳高潮嗰個樣,大多數嘅女都吾想被對手睇住自己高潮個樣,覺得好難為情,但係男人就最鐘意望住呢一到個樣,覺得好有滿足感!所以話你條仔嘥料!等我幫下妳好過!

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-19 01:57 PM 發表 查看引用來源

睇黎下次要係我帶返佢...佢可能唔知我d敏感位...
呢個都可能係好方法

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-19 02:03 PM 發表 查看引用來源

嗚嗚,其實我都係好易潮吹既人,我都好想同男友曳曳時可以潮吹到。諗緊要唔要買d情趣玩具玩下。
識得玩潮吹。。。真係玩多好多野

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-19 02:03 PM 發表 查看引用來源

嗚嗚,其實我都係好易潮吹既人,我都好想同男友曳曳時可以潮吹到。諗緊要唔要買d情趣玩具玩下。
你吾介意的話,可以試下偷下食,試下其他男人會吾會有高潮!

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 02:25 AM 發表 查看引用來源
小妹第一次寫文 寫得唔好 唔好介意意> <

說話 小妹今年22歲 咁係18歲開始就有自慰習慣
我第一次曳曳係我22歲呢年 就係我依家呢個男友
我地曳曳次數唔多 加埋都無十次
但我發現我同男友每次搞野 都係得佢爽 我無 ...
只係1個問題“佢自私”,滿足左自己就算,無理你感受。
師妹可試要求69前戲

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-7-19 02:07 PM 發表 查看引用來源

搵個滿足到你架囉......如果真係忍唔住既話:smile_o01:
哈哈 唔會啦 我好專一好愛我男友嫁@@

引用:
原帖由 sagax 於 2017-7-19 02:39 PM 發表 查看引用來源

如果溝通過又協調不到就早點決定…以免做了發洩對象! 最引人入性就是見到對手高潮後大滿足樣子~🤤被對手捉緊要加強力度及速度。👋作仔是做不到的!
其實每次我地曳曳都有關燈,好少睇到對方個樣,一黎我都好怕羞好難為情咁。所以佢都無睇過我被屌時個樣。唉。

引用:
原帖由 taifai88 於 2017-7-19 03:26 PM 發表 查看引用來源

我哋作為人條仔,最happy除咗噴到妳成身都係之外,就係望住妳高潮嗰個樣,大多數嘅女都吾想被對手睇住自己高潮個樣,覺得好難為情,但係男人就最鐘意望住呢一到個樣,覺得好有滿足感!所以話你條仔嘥料!等我幫下 ...
但好多時都係關燈曳曳,黑都乜都睇唔到。但算啦,開燈又點,都未滿足過。唉。

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-19 03:38 PM 發表 查看引用來源

識得玩潮吹。。。真係玩多好多野
佢曬哂呀T.T 不過佢試過用手巢,都巢唔到我噴水。

自撚私
下次幫佢含到一半見佢highhigh地
嗌佢自己搞掂佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆