上一頁下一頁
發新話題

殘厠

收藏  |  訂閱
133  11.3k

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-11 01:38 PM 發表 查看引用來源
我好耐之前試過同個女仔喺殘廁搞鋪勁,都幾激
點激?

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-11 01:38 PM 發表 查看引用來源
我好耐之前試過同個女仔喺殘廁搞鋪勁,都幾激
點激?

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-11 01:39 PM 發表 查看引用來源

點激?
直頭我同佢除晒衫,全裸咁搞

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-11 01:39 PM 發表 查看引用來源

點激?
又想去殘廁玩多次?:smile_13:

小弟都試過 不過係啲公園既殘廁 感覺真係好刺激 仲要有管理員敲門

我細過果陣讀緊書無$$爆房 所以有時都會去下殘廁 我有幾個好地方推薦 APM最上面果幾層 我記得有層係有育嬰房 有張梳化舒服D  海港城無印果度果個殘廁 而家好似無左 ..
不過講安全一定係去爆房:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 床下可愛的小腸 於 2017-2-12 01:55 AM 發表 查看引用來源
我細過果陣讀緊書無$$爆房 所以有時都會去下殘廁 我有幾個好地方推薦 APM最上面果幾層 我記得有層係有育嬰房 有張梳化舒服D  海港城無印果度果個殘廁 而家好似無左 ..
不過講安全一定係去爆房:smile_13: :smile_13:
講開apm,我有次出左個平台公園,見到有人互摷,1齊個朋友話覺得佢地似女上男下緊。

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-12 02:37 AM 發表 查看引用來源

講開apm,我有次出左個平台公園,見到有人互摷,1齊個朋友話覺得佢地似女上男下緊。
朗豪坊殘廁又點睇?

引用:
原帖由 closer. 於 2017-2-12 02:40 AM 發表 查看引用來源

朗豪坊殘廁又點睇?
朗豪坊比較唔安全 因為地理環境唔係太好 人流太多同多遊客
去得旺角就不如爆房啦:smile_38:

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-12 02:37 AM 發表 查看引用來源

Office都好激架,夜晚無人好刺激架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆