上一頁下一頁
發新話題

遇上佢

收藏  |  訂閱
144  10.4k

引用:
原帖由 chinese2015 於 2016-10-23 02:45 AM 發表 查看引用來源
正所謂又愛又恨,痛得來又想比人插
:smile_o06:真係有啲矛盾呢…

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-23 08:41 AM 發表 查看引用來源
痛就照啪....啪完唔痛
:smile_o04:緊係唔得啦…

引用:
原帖由 暗紅色的路加 於 2016-10-23 09:23 AM 發表 查看引用來源

老實講睇完你篇文,個個都應該食定偉哥先見你, hahaha
唔會啦…:smile_o10::smile_o10:佢唔似呀

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2016-10-23 10:46 AM 發表 查看引用來源

咁清醒就同SP無分別
女人無感情又好難投入,要控制得宜真係深學問
係咖…因為怕受傷:smile_o06:
所以我慣左 人地點對我我只會回一半:smile_o10:
唔係完全唔投入感情…不過要攪清楚好感,鐘意同愛呢3個感覺,可以有好感,可以鐘意,但係唔可以愛上對方
盡量維持係50%投入感…咁樣大家關係會舒服好多

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 10:56 AM 發表 查看引用來源

係咖…因為怕受傷:smile_o06:
所以我慣左 人地點對我我只會回一半:smile_o10:
唔係完全唔投入感情…不過要攪清楚好感,鐘意同愛呢3個感覺,可以有好感,可以鐘意,但係唔可以愛上對方
盡量維持係50%投入感…咁樣 ...
真係控制到就ok
但好易會過火

真係得架.....一濕就唔會痛
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 10:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04:緊係唔得啦…

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-23 11:09 AM 發表 查看引用來源
真係得架.....一濕就唔會痛
痛…係缺水:smile_27:

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2016-10-23 11:06 AM 發表 查看引用來源

真係控制到就ok
但好易會過火
諗到個結果…就唔會啦:smile_o03:

攻心為上:smile_34: :smile_34: :smile_34:

恭喜哂,搵到一個岩feel嘅人係好難的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆