上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.0k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 06:14 PM 發表 查看引用來源

我淨係係香討引版開post姐
我所謂既煩就係一日會打2-3次電話俾佢,sd幾個msg俾佢(幾多就視乎情況,不過sd下次msg之前,9成係佢已讀左或者覆左我
因為以前玩隔離台識個女仔, 同你情況好似, 不停loop

其實電話, 多少唔係問題, 講幾句肯收線就ok

msg就其實冇所謂....得閒覆, 得閒傾咪傾囉

返屋企, 聽日扮工時間再講

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-20 06:17 PM 發表 查看引用來源
因為以前玩隔離台識個女仔, 同你情況好似, 不停loop
其實電話, 多少唔係問題, 講幾句肯收線就ok
msg就其實冇所謂....得閒覆, 得閒傾咪傾囉
其實好多人都係咁
如果對方做緊野,我會叫對方做野先,再唔係就盡快講完要講既野,總之以阻唔到對方做野為前提
我唔鍾意俾人炸msg,亦都唔會炸人msg
基本上對方唔已讀我,我都唔會理,但已讀不回,我就會燥

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-20 06:19 PM 發表 查看引用來源
返屋企, 聽日扮工時間再講
你返屋企交人la
路上小心,byebye

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 06:24 PM 發表 查看引用來源

其實好多人都係咁
如果對方做緊野,我會叫對方做野先,再唔係就盡快講完要講既野,總之以阻唔到對方做野為前提
我唔鍾意俾人炸msg,亦都唔會炸人msg
基本上對方唔已讀我,我都唔會理,但已讀不回,我就會燥
咁其實 你唔煩之餘 又好易應付

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

你返屋企交人la
路上小心,byebye
係返入獸穴

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-20 07:06 PM 發表 查看引用來源
咁其實 你唔煩之餘 又好易應付
但就係有人連應付我都懶,敢已讀不回,幾乎打親電話都唔聽唔覆
搞到我自己覺得每日咁做好煩

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-20 07:06 PM 發表 查看引用來源
係返入獸穴
返屋企姐
洗唔洗咁誇張丫?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 07:17 PM 發表 查看引用來源

但就係有人連應付我都懶,敢已讀不回,幾乎打親電話都唔聽唔覆
搞到我自己覺得每日咁做好煩
咁係佢問題姐...
不過可能就係因為咁 你先咁鐘意

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 07:17 PM 發表 查看引用來源

返屋企姐
洗唔洗咁誇張丫?
比你煩10倍...仲要返去4面牆2個人硬膠膠
係冇誇張架其實

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆