上一頁下一頁
發新話題

[女仔diy靠自己] 第一次玩後樓梯震蛋 番唔到轉頭 <更新 #394>

收藏  |  訂閱
492  60.0k

支持...睇完好想推爆你:smile_47: :smile_47:

早,樓主,我今日追返曬你的post, 我真係好羨慕你的SP,
佢有你依個咁正的伴侶。我都想要返個,唔知你仲收唔收

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-6-2 11:16 PM 發表 查看引用來源

呢到大把人都想整濕你啵
我有震蛋都夠濕啦

引用:
原帖由 ronaldcc 於 2016-6-3 01:46 AM 發表 查看引用來源
好呀~~~我幫妳拉返出黎~~kekek
未到站喎

引用:
原帖由 ronaldcc 於 2016-6-3 01:53 AM 發表 查看引用來源
好正!! 如果見到妳個樣, 應該好想插爆妳~~要忍住唔叫出聲感覺好正~~我有都試過玩~
對鏡搞都好爽  望到自己個淫樣

引用:
原帖由 硬忍晒 於 2016-6-3 12:21 AM 發表 查看引用來源

咁多水要吸濕大肉棒啦
仲大肉棒 水浸啦 最緊要夠硬  入之前sp會用硬到不得了嘅肉棒 拍打我pat pat 磨一磨下面 一野推到最入

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-3 08:46 AM 發表 查看引用來源

仲大肉棒 水浸啦 最緊要夠硬  入之前sp會用硬到不得了嘅肉棒 拍打我pat pat 磨一磨下面 一野推到最入
一下子將妹妹塞滿

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-2 11:05 PM 發表 查看引用來源

扮正常就無 因為已經傾緊淫野
咁你咪濕上加濕?
難怪一推就可以推到盡啦:smile_30:

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-3 08:43 AM 發表 查看引用來源

對鏡搞都好爽  望到自己個淫樣
樓主一定high 爆

早晨呀 一起身諗到番工咩精神都無晒
諗起琴晚番屋企落小巴行番屋企個段路。。。。
行完街攰晒 早啲搭車番屋企算啦
我落車個個位好偏僻 夜d就真係無咩人 正呀 haha
仲唔禁個制玩下  我粒震蛋長期塞係底褲入面
對準粒豆豆  好刺激
一禁著制 叫四圍無人 就膽粗粗叫左出黎 呻吟左幾下就繼續行路番屋企
行到咁上下 轉下震嘅頻度先
有幾個頻度我特別中意
❶微弱自動慢慢跳級變喪震  好易高潮
❷強烈震動  秒濕 仲好想叫出聲同雙腿張開
❸連貫性斷斷續續快同慢 弱至強  會好想扭pat pat 同好快濕

玩左陣行到屋企大堂 出lift 見無人就伸手摸條底褲 又濕lu
靜靜雞行去後樓梯 了開條底底玩指插 一邊震一邊插
兩隻手指都係水 仲有小小水聲同自己呻吟左幾聲
左手揸實扶手 右手中指食指喪插下面
爽到我拉低件低胸tee 露晒個爸爸出黎 左手伸入爸爸度摸lin lin
一輪指插加喪震 手掌都開始有水
亦忍唔住高潮左 用濕紙巾抹番乾淨晒 再著番好啲爸爸同拉低番條短裙:smile_47:
之後條底褲濕晒 爽性除左底褲放入手袋 直接番屋企算
反正咁近唔怕啦 夜媽媽都無人知我真空下面:smile_47:
粒震蛋都濕埋 有震蛋真係淫妹上身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆