上一頁下一頁
發新話題

梁太偷食記之健身篇 #119 (3/9更新)

收藏  |  訂閱
139  66.1k

奇情文章

奇情?
我覺得算係誇張失實的搞笑甜故:smile_o05:
引用:
原帖由 關頁 於 2016-8-15 11:16 AM 發表 查看引用來源
奇情文章

THX~
引用:
原帖由 ipsir 於 2016-8-16 11:16 AM 發表 查看引用來源

好文章,多謝可可分享

THX~~
引用:
原帖由 崖上勇敢的香腸 於 2016-8-28 12:05 AM 發表 查看引用來源
好文章,多謝可可分享

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-8-28 03:00 PM 發表 查看引用來源
THX~~
等你的新分享:smile_30:

下集請梁太做GYM
就快寫完喇
引用:
原帖由 newboy606 於 2016-8-28 08:16 PM 發表 查看引用來源

等你的新分享:smile_30:

梁太最近覺得自己D肉開始鬆弛,所以尋求方法改善,特別係胸同大脾內側呢兩個地方,經常會有男人近距離觀察,必須保持最佳狀態。

佢本來想JOIN連鎖健身中心,不過怕比人SELL (因為而家冇咩錢),於是搵咗一間位於商住大廈的一間蚊型健身室,教練叫LEO,三十幾歲左右,屬於鋼條型,梁太一見到佢,就開始出水喇...不過佢夾實大脾…死忍

「梁太,先做掌上壓,可以幫你個胸FIRM D」

LEO蹲喺梁太面前,梁太見到佢短褲下脹起,就知道呢個教練唔簡單,有可能係巨根!一諗到巨根所帶來的充實感,佢個身就開始搖擺不定,於是LEO就輕輕扶住佢,協助佢用正確姿態。

「梁太,你要正中,唔可以歪。」

「哎呀…好難呀…LEO,不如咁啦,你比D野我做定位,等我易D控制丫」

「嗯…都可以…咁你想點樣?」

「不如你坐低,撆開腳,我喺你兩隻腳中間做,咪唔會走位囉」

呢個時候,LEO已經FEEL到梁太想暗示D咩,因為間中都有熟女,係為咗用「其他方法」出汗,而幫襯佢呢間蚊型健身中心的。於是佢分開腳坐低,仲故意將短褲拉緊,令佢的小帳篷更突出。梁太見到呢個畫面,已經控制唔到自己,佢每次向下壓時,都將塊面貼近LEO褲襠,如是者兩三次之後,佢停低,「唔好意思呀LEO,我D汗滴濕你D數喇…不如你除咗佢啦…」

「哦…好小事…唔駛介意。」LEO一邊講,一邊除褲,直接露出7寸的JJ,雖然梁太玩過更長的J,但冇錢玩鴨之後,好耐冇遇過了。佢繼續做「掌上壓」,今次低頭時,佢直接含住小LEO,含咗幾下之後,直接趴低,用手捉住全條,用力啜…梁太出色的口技,時快時慢…時深時淺…..令到LEO的J變得更粗更硬,正當LEO想射出時,梁太突然停止,企起身開始除衫:「我成身都係汗…好熱呀…」

「係呢…LEO…我想收緊大脾D肉呀…應該點做呀?」

「哦,…都有個好簡單的動作,就係踎低起身…不過你頭先做掌上壓時控制得唔係幾好,今次我都繼續幫你做定位啦…」

「你真係好人喇…」梁太坐上LEO個身,先用濕透的小穴輕磨LEO的J,當淫水浸滿全條時,佢用力坐低...隨即開始上下UN

「係咪咁樣呀…呀….嗯….」

「係…你做得好好…等我再幫你多D…」LEO捉實梁太條腰,用力向上頂! 由於佢條J比較長,通常前戲都會做耐D,否則好難入哂全條,但梁太竟然一下就可以包哂佢成條,令佢體會到前所未有的快感,亦知道唔需要憐香惜玉。

「啊…LEO呀….你好勁呀….我到喇….呀….」享受高潮的梁太下體愈夾愈實,令LEO按捺不住,抽返出黎,對住梁太塊面勁射

「快D補充下蛋白質啦…有益呀..」

<本集完>

呢篇又係無聊之作,所以誇張少少

又有更新,支持可可

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆