上一頁下一頁
發新話題

女同事青春無敵 UPDATE 2017/9/14 #340有新文

收藏  |  訂閱
378  482.4k

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2-5-2016 22:51 發表 查看引用來源

咁醒嘅你.
無法啦, 偷食過, 差啲比女友發玩.

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2-5-2016 23:24 發表 查看引用來源
一向同女同事做嘅地方都係...佢屋企,我架車,或者開房。

試左喺公司做,仲要同一日唔止一次。:smile_44:

一朝早就已經send左張相俾我,話買左套新bra同底褲,黑色lace,顯得佢特別白淨,個bra又包唔哂 ...
哈哈, 兩Q啫, 唔會精盡人亡的, 我試過做到條 J 痛, 因為放假, 太盡情啦.
但師兄, 要記住, 可以出唻玩, 但記得要返屋企呀.

支持一下,不過玩還玩,玩得咁近要小心啲

師兄……有冇新update?等待中

any update

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2016-5-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

一朝早就已經send左張相俾我,話買左套新bra同底褲,黑色lace,顯得佢特別白淨,個bra又包唔哂 ...
支持師兄濫用職權食還食都真係要小心(雖然真係控制不了)

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2016-4-29 12:39 AM 發表 查看引用來源
一時心虛delete左前幾晚嗰段,呢段新錄嘅。大家估下我對佢做緊乜?佢平時把聲唔係咁,上到床就唔同哂,又姣又嗲,尤其佢就黎高潮嗰陣真係會下意識掩住佢個口。

不過呢,我對你地唔住,原來呢段好多雜 ...
開唔到啦,可唔可以再UPLOAD過?

師兄……有咩新update?(^_-)

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2016-5-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

嘩 我都想要呢啲上司呀 不過冇老婆會仲好玩囉

引用:
原帖由 YOYOCHAN942 於 2016-6-11 14:39 發表 查看引用來源

嘩 我都想要呢啲上司呀 不過冇老婆會仲好玩囉

有幾好玩先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆