上一頁下一頁
發新話題

(1)一段胆顫心驚的荒唐偷食經歷p.1(2)酒醉後荒唐地想起契妹p.23,36,42,51,57完

收藏  |  訂閱
849  67.8k

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-11-26 12:28 PM 發表 查看引用來源

Chris兄你曳了。。。

不過多得你提點,我都有去睇過,哈哈。。。

SAM 兄唔曳都唔黎喇,更何況小蕾師妹轉頭像咁密,係咪先:smile_o01:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 11:17 AM 發表 查看引用來源
有幾,你吸引麻:smile_o01:
無見你一排, 你變晒.

愛情從來都是苦的,如果愛是一朵蓮花,
最美麗的愛一定是那清苦的蓮心,
一直苦到心裡,然後才能有那朵美麗的蓮花。

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-11-26 01:25 PM 發表 查看引用來源

無見你一排, 你變晒.
係?:smile_o04:

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-11-26 02:17 PM 發表 查看引用來源
是苦也是甜,只得苦就唔會行下去

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-11-26 02:17 PM 發表 查看引用來源
或許不怕艱苦,仍對一個人不離不棄去愛護他(她),這才算是世間上的真愛,問世間,誰能不計回報,無私的去愛人呢?呢點講就容易,做就極之困難,就算起首能做得到,能否持之以恆又已是另一論點。。。

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2015-11-26 12:38 PM 發表 查看引用來源

我都喺答你咪入嚟坐。
咁就要多啲入嚟坐,盡情坐爆我……個post!哈哈。。。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 01:15 PM 發表 查看引用來源
係呀,這裹師姐同師妹都好大方!
真的嗎?

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-26 01:17 PM 發表 查看引用來源
SAM 兄唔曳都唔黎喇,更何況小蕾師妹轉頭像咁密,係咪先:smile_o01:
我無曳啊!我只係係到話俾人知,過去我曾經點曳,嘻嘻。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆