上一頁下一頁
發新話題

野外玩棒

收藏  |  訂閱
649  20.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-10-21 11:13 PM 發表 查看引用來源

我不時用個龜頭同條鳩,磨擦您閪窿嘅肉壁,
您隻閪又熱又濕,您比綁住後,就有不停將隻閪上下搖晃,向我擦過來,,,。

我不斷移向你條野想你入呢...............屌我呀

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-10-21 23:09 發表 查看引用來源
呀......................啞
Jenny媽您嘅叫聲表演出您嘅慾求,,,。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-10-21 11:19 PM 發表 查看引用來源

Jenny媽您嘅叫聲表演出您嘅慾求,,,。

求..................你

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-10-21 23:16 發表 查看引用來源
我不斷移向你條野想你入呢...............屌我呀
我再一次給您一個一插到底,
整支肉棍深入珍妮媽您閪窿最盡處,,,
再一次享受您陰道和子宮口對我條鳩緊緊壓迫嘅感覺,,,

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-10-21 11:23 PM 發表 查看引用來源

我再一次給您一個一插到底,
整支肉棍深入珍妮媽您閪窿最盡處,,,
再一次享受您陰道和子宮口對我條鳩緊緊壓迫嘅感覺,,,

你一插入呢我就深深的叫了出呢,我又一次夾你又再放,頂到人子宮啦,呀你屌得好入好入.................

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-10-21 23:21 發表 查看引用來源
求..................你
在您嘅慾求下,我用肉棍插在您體內深處,
再在您閪裡攪動,我要給jenny mom您隻閪和子宮來個無情的蹂躪。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-10-21 11:29 PM 發表 查看引用來源

在您嘅慾求下,我用肉棍插在您體內深處,
再在您閪裡攪動,我要給jenny mom您隻閪和子宮來個無情的蹂躪。

你龜頭頂得好入...............你拉出來的時候有阻力

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-10-21 23:26 發表 查看引用來源
你一插入呢我就深深的叫了出呢,我又一次夾你又再放,頂到人子宮啦,呀你屌得好入好入.................
我條鳩推到您嘅子宮口。
龜頭enjoy您對我支肉棒咬咬嘅感覺,
您嘅熱情慢慢令我?火能自制,,,。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-10-21 11:32 PM 發表 查看引用來源

我條鳩推到您嘅子宮口。
龜頭enjoy您對我支肉棒咬咬嘅感覺,
您嘅熱情慢慢令我?火能自制,,,。

你雙手又揸我對奶下身就好快的屌我..........

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-10-21 23:30 發表 查看引用來源
你龜頭頂得好入...............你拉出來的時候有阻力
您整隻閪不停收緊,吸啜我嘅陽具,似叫我給您來個受精嘅呼喚信號,,,。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆