上一頁下一頁
發新話題

女仔含能果陣有咩感覺?

收藏  |  訂閱
118  8.6k

引用:
原帖由 chyyyyyy 於 2015-6-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
試過男朋友禁我個頭
隊到好想嘔

你條仔,咁唔尊重你,飛得!

我覺得會好累,有時想作嘔,尤其係佢按住我個頭時更加想作嘔

回覆 109# 的帖子

really?其他女仔可能都會幫佢含噶哦!

不過我要好愛我男友我先肯幫佢含lor

引用:
原帖由 s233968 於 2015-7-9 02:54 PM 發表 查看引用來源
really?其他女仔可能都會幫佢含噶哦!

不過我要好愛我男友我先肯幫佢含lor
試過有女仔好用心含我, 覺得佢為我付出好多咁, 為左滿足我而做好多變化, 我會更愛佢, 如果含到變左HEA含,
好似交功課咁, 就冇乜癮, 意思係肉體上係ENJOY但個心唔ENJOY。
後來呢個好用心含既女仔我亦對佢好好, 問佢咩感覺, 佢話其他會含到濕, 但FEEL到佢唔係為左含到自己濕而
做咁多變化, 係為左我, 咁真係會增加感情架喎

回覆 114# 的帖子

多谢114楼回复我:smile_o12:

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-6-29 06:36 PM 發表 查看引用來源
老婆會含撚,老公少去滾!

各位絲打,含撚係必修課程,切勿偷懶!
乜會架咩,但佢都去滾

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-6-29 06:36 PM 發表 查看引用來源
老婆會含撚,老公少去滾!

各位絲打,含撚係必修課程,切勿偷懶!
未係全中 :smile_30: 含撚技術係一樣o野... 但要掌握男人o既忠心仲要比佢地知道女人好喜歡含佢先得囉 :smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 14/7/2015 09:08 AM 發表 查看引用來源

未係全中 :smile_30: 含撚技術係一樣o野... 但要掌握男人o既忠心仲要比佢地知道女人好喜歡含佢先得囉 :smile_34:
小弟絕對係口交大好友,但我真心唔覺得會為咗一條女嘅含撚技術而所謂“變忠心”咗。我睇女係睇整體。

講到含撚,女優柚月阿衣絕對係小弟見過最掂嘅口交神器。此女技巧接近完美:舌浴深喉啜蛋口爆吞精毒龍樣樣皆精。而咁仲不特止喎,全程加送深情眼神同甜美笑容。嘩,真係攞命。

小弟捫心自問:現實中如果遇到條女含撚含到咁出神入化,會否迷上,從此變乖?答案係:唔會。

事實上,柚月已經睇到有啲滯,小弟正努力另覓新歡。

引用:
原帖由 ryan二世 於 2015-6-18 11:58 PM 發表 查看引用來源
high 唔 high架?

你搵條仔試下咪知囉
:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆